Gå til indhold
Whisky Festival byder på uhørt sjældne flasker

Pressemeddelelse -

Whisky Festival byder på uhørt sjældne flasker

I weekenden den 3. og 4. oktober 2015 kan man smage over 300 whiskyvarianter og nogle af verdens mest eksklusive whiskymærker. Det sker, når Scandlines BorderShop i Puttgarden skænker op af de gyldne dråber ved efterårets Whisky Festival.

Macallan G&M 1971, Ardberg-Islay 1975, Glen Grant Distillery Label G&M 1951 og Mortlach Ping V 1957. Disse whiskyer er uhyre sjældne og kostbare, men i weekenden den 3. og 4. oktober er der mulighed for at smage de eksklusive dråber, når Scandlines BorderShop i Puttgarden åbner dørene til efterårets Whisky Festival.

Whiskysortimentet i Scandlines BorderShop er et af verdens største og inkluderer whiskyflasker i enhver prisklasse og fra alle verdenshjørner – lige fra klassiske skotske, japanske og irske mærker til eksotiske varianter fra blandt andet Indien og Taiwan.

Ved Whisky Festivalen vil medarbejdere i Scandlines BorderShop står klar til at guide gæsterne gennem det store udvalg. Der vil desuden blive holdt en række inspirerende Master Classes fra mærkerne Bruichladdich, Bowmore, Glenlivet og Chivas Regal.

Whisky Festivalen finder sted fra kl. 11 til 17 lørdag den 3. oktober og søndag den 4. oktober. Indgangen koster 50 kr. og inkluderer en velkomstdram og fem poletter til at smage på det store udvalg af whisky – og der kan naturligvis købes flere på festivalen.
Køb af billetter til Whisky Festival og Master Class foregår via billetnet på  http://www.billetnet.dk/artist/whisky-festival-billetter/957417

Læs mere her: http://www.puttgarden.border-shop.dk/Landing-pages/Whisky-Festival?utm_source=nl_bsdk&utm_medium=email&utm_campaign=bsdk_Whisky-Festival_372015&gbi=d936542d-cd4e222c-a68d32f7

Om Scandlines BorderShop
Scandlines ejer og driver BorderShops i havnene i Puttgarden og Rostock. Med sine 8.000 kvadratmeter er BorderShop Puttgarden én af verdens største grænsehandelsbutikker med et anseeligt udvalg af kvalitetsprodukter inden for øl, vin, vand og spiritus til slik, snacks og chokolade til fordelagtige priser. Inden for vinsortimentet er der mere end 800 forskellige slags at vælge imellem, og med mere end 400 forskellige slags whisky på hylderne, har BorderShop et af verdens største udvalg af whisky.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)