Gå til indhold
Verdens bedste BorderShop donerer tre verdensmestre til NFH

Pressemeddelelse -

Verdens bedste BorderShop donerer tre verdensmestre til NFH

I efteråret 2013 indgik Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) og Scandlines’ BorderShop en samarbejdsaftale om NFH’s kvindelige ligahold. Takket være en donation fra Scandlines’ BorderShop bliver holdet nu udvidet med tre spillere fra det brasilianske landshold.

Også i sæsonen 2014-15 spiller NFH blandt de 12 bedste hold i Danmark. Scandlines’ BorderShop har sikret NFH tre spillere fra det brasilianske landshold, der i december 2013 vandt verdensmesterskabet i håndbold. Der er tale om den største forstærkning af ligaholdet i klubbens historie.

De tre spillere er den venstrehåndede playmaker og højre back Mayara Fier de Moura, stregspiller Elaine Gomes Barbosa samt Karoline de Souza, der allerede kendes fra dansk håndbold, da hun i sidste sæson var en vigtig spiller i Team Tvis Holstebro.

Kerim Lindved Aydin, Head of Retail og Senior Vice President hos Scandlines, udtaler: ”Vi er glade for det samarbejde, vi har indgået med NFH, og glæder os over, at NHF nu forhåbentlig kan give publikum en endnu bedre håndboldoplevelse. Scandlines’ har verdens bedste BorderShop, NHF har et håndboldhold i verdens bedste liga, som verdens bedste publikum følger tæt, så selvfølgelig skal der også være verdensmestre på NFH-holdet. Og ikke bare en, men tre!”

Formand for NFH Henrik Hansen siger: ”Det er en historisk begivenhed, at vi i dag kan præsentere hele tre verdensmestre fra Brasilien her i NFH. Jeg vil gerne rette en stor tak til Scandlines’ BorderShop for at give os denne mulighed. NFH er en økonomisk ansvarlig klub, så uden denne donation havde vi ikke kunnet indgå en aftale med verdensmestrene.”

Cheftræner Kenneth Sahlholdt siger: ”Denne aftale er unik for Lolland-Falster og faktisk for hele håndbold-Danmark. Jeg er sikker på, at den danske og brasilianske håndboldkultur bliver et spændende miks. Vi så til VM i Serbien i 2013, hvordan Brasilien med fysik, spændstighed og mange flotte individuelle præstationer blev verdensmester. Jeg tror og håber på, at det her er starten på en ny tid i NFH, hvor vi stille og roligt vil bevæge os op mod midten af verdens bedste liga, og hvor vi vil udvikle vores miljø professionelt”.

Kenneth Sahlholdt glæder sig til et tættere samarbejde med den brasilianske landsholdstræner Morten Soubak. Morten Soubak og Kenneth Sahlholdt var henholdsvis cheftræner og assistenttræner i GOG Gudme i 2000-2002, hvor de sammen opnåede en pokaltitel og sølvmedalje i DM.

De nye spillere:

Navn: Karoline de Souza
Alder: 24
Landskampe: 22
Tidligere klubber: Siófok KC, HYPO
Position: Venstre back
Titel: Verdensmester 2013

Navn: Mayara Fier de Moura
Alder: 27
Landskampe: 63
Tidligere klubber: Mios Biganos Handball, HYPO
Position: Playmaker/højre back (venstrehåndet)
Titel: Verdensmester 2013

Navn: Elaine Gomes Barbosa
Alder: 21
Landskampe: 5
Tidligere klubber: Força Atlética Brazil
Position: Stregspiller
Titel: Verdensmester 2013

PRESSEKONTAKT hos NFH:
Kristian Jakobsen
Telefon +45 28 90 11 11
E-mail: kj@nfh.dk www.nfh.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

Scandlines ejer og driver BorderShops i havnene i Puttgarden og Rostock. Med sine 8.000 kvadratmeter er BorderShop Puttgarden én af verdens største grænsehandelsbutikker med et gigantisk udvalg af alt fra øl, vin, vand og spiritus til slik, snacks og chokolade til billige priser.

I foråret 2011 åbnede BorderShoppen i Rostock havn på 1.200 kvadratmeter med 65 p-pladser og seks busholdepladser som en del af en ambitiøs oprustning på ruten Gedser-Rostock. Her, som i butikken i Puttgarden, er konceptet et bredt sortiment af både internationale og lokale kvalitetsprodukter tilpasset de skandinaviske smagsløg.

I 2013 transporterede vi 11 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler og 0,7 millioner fragtenheder på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

 

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale