Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Tag færgen til tropiske Tyskland

Mens vejret herhjemme ikke ligefrem dufter af sommer og sol, har tyskerne tropiske
tilstande at byde på. Europas største tropiske ferieverden, Tropical Island Resort i Spreewald mellem Berlin og Dresden, står klar til at tage imod varmehungrende danskere. Her kan man nyde smukke blomster, slappe af på den 200 meter lange sandstrand og bade i et tropisk hav. Det tropiske paradis er 26.000 kvadratmeter stort - eller lige så stort som Parkens areal fire gange. De 10.000 kvadratmeter er tropisk regnskov - der mangler altså ikke plads at boltre sig på.

I juli og august tilbyder Tropical Island Resort danske feriegæster rabat, hvis du fremviser
en Scandlines-billet.

Overnat i Tropical Island Resorts kuppel i enten et behageligt dobbeltværelse eller i et famileværelse midt i det tropiske landskab. Du kan få to overnatninger for to voksne og to børn i et flot familieværelse for kun 2.995,- DKK / 399,- €. Normalprisen er op til 4.795,- DKK / 643,- €. Et dobbeltværelse for to personer koster 2.243,- DKK / 299,- €. Inkluderet i prisen til begge værelser er morgenmad og adgang til Tropical World, sauna- og spaområde, fitnessfaciliteter, det store legeområde for børn, ’Tropino Club’, samt Tysklands højeste vandrutschebane. Se mere på www.tropical-islands.dk/en.

For booking af tilbuddet, skriv til reiseveranstalter@tropical-islands.dk eller ring på tlf. +49 (0) 354 77 60 50 50. I begge tilfælde skal koden ’Scandlines’ opgives, og billetten skal fremvises ved check ind hos Tropical Island Resort.

Færgeturen mellem Gedser og Rostock tager kun 1 time og 45 minutter. Fra Rostock er der 3 timer til varmen. Om bord på færgen er der mulighed for at nyde den friske havluft og den smukke udsigt inden, turen fortsætter mod tropiske himmelstrøg i Tropical Island Resort.

Se flere gode tilbud til oplevelser i Tyskland i Scandlines’ oplevelseskatalog, som kan
hentes om bord på færgen.

Se også www.scandlines.dk/miniferier-og-dagsture/inspirationtyskland/oplevelseskatalog

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)