Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Spar penge på tandlægen med Scandlines

Det kan være en ganske dyr fornøjelse at passe godt på sine tænder, men med den nye
Scandlines ”Tandlægebillet” kan danskerne nu få god samvittighed og et sundt tandsæt samtidig med, at de sparer mange penge. Scandlines lancerer i samarbejde med AvMinTand.dk dette nye tilbud, der gør det nemt for kunderne at få adgang til professionel, pålidelig og ikke mindst billig tandbehandling i udlandet.

AvMinTand blev etableret i 2001 og er allerede kendt for sit banebrydende koncept med formidling af tandlægebehandlinger på udenlandske klinikker. For kunderne kan der opnås besparelser på helt op til 60 procent ved at benytte klinikker i for eksempel Sverige, Tyskland eller Polen. I netop dette område er Scandlines den største færgeoperatør, og med den nye Scandlines ”Tandlægebillet” kan danskerne således komme let til behandlinger af høj kvalitet på særligt udvalgte klinikker, der ligger tæt på Scandlines’ havne i Helsingborg, Puttgarden og Rostock.

Ud over de store almene besparelser får man med ”Tandlægebilletten” blandt andet gratis:

  • forundersøgelse
  • røntgenbilleder
  • tandrensning
  • bedøvelse

Samtlige klinikker, der er med i ordningen, er nøje udvalgt af AvMinTand og lever op til en række høje kvalitetskrav. Som kunde kan man altså trygt vælge en af de tilmeldte klinikker, hvor faglighed og hygiejne er i top, og der er en god dialog med patienten. Klinikkerne er naturligvis også forsikrede, og så får man oven i købet det samme tilskud som ved en dansk tandlæge fra både den offentlige sygesikring og Sygeforsikringen Danmark.

”Vi ser det som en anerkendelse, at Scandlines har valgt os som samarbejdspartner. Vi forventer, at mange vil benytte sig af det fordelagtige tilbud, da tandlægebilletten giver en helt ny mulighed for at modtage billigere behandlinger i udlandet og samtidig få en god tur ud af det”, siger Asger Mønster Frydkjær, indehaver og ophavsmand til AvMinTand.dk.

En Scandlines ”Tandlægebillet” koster fra 315,- kroner, og med den i hånden er kunden altså sikret et pålideligt forløb, en behagelig overfart på en af Scandlines’ færger og en tryg og professionel tandlægebehandling.

For spørgsmål til ordningen og hjælp til bestilling af tider, priser og billetter besøg www.avmintand.dk eller kontakt virksomheden på telefon 98 15 22 10 eller mail info@avminta nd.dk . Du kan også bestille billetter og læse mere om de mange fordele og besparelser ved ”Tandlægebilletten” på www.scandlinestrips.dk under ’Sail & Save-kategorien’.

For yderligere information kontakt Morten Sloth Madsen, Project Manager i Scandlines, på telefon 21 34 64 22 eller mail morten.sloth.madsen@scandlines.com eller Asger Mønster Frydkjær, indehaver af AvMinTand.dk, på telefon 51 60 04 69 eller mail asger@avmintand.dk


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)