Gå til indhold
Sejl med Scandlines til forårets vildeste oplevelses-sus i Hansa Park

Pressemeddelelse -

Sejl med Scandlines til forårets vildeste oplevelses-sus i Hansa Park

100.000 legesyge danskere kan ikke tage fejl. Så mange tager nemlig hvert år turen til den
prisbelønnede forlystelsespark Hansa Park kun 45 minutters kørsel fra Scandlines’ færgeleje i Puttgarden. En dag i Hansa Park med familien er garant for sus i maven og hvin i ørerne, og nu gør Scandlines det endnu sjovere at gå om bord i de mange oplevelser med et særligt forårstilbud.

Et sikkert tegn på lysere tider er, når Hansa Park slår dørene op til en ny sæson med festlige
forlystelser og overvældende oplevelser for hele familien. Nordeuropas største forlystelsespark har masser af skægge ting at tilbyde både store og små, og Scandlines er selvfølgelig med på legen. Derfor er der i weekenden den 4.-5. maj et helt særligt tilbud til hele familien, der trænger til et godt grin. Scandlines tilbyder nemlig en 1-dags færgebillet og indgang til Hansa Park for 6 personer for kun 599,- kroner. Og så følger der endda en værdikupon på 75,- kroner til spisning i Hansa Park med.

Hansa Park er kendt for sit maritime særpræg, da parken ligger midt i et malerisk smukt landskab ved Østersøen. Hvert år åbner parken dørene for omkring en million gæster, der alle er på udkig efter adrenalinsus og sjove oplevelser.

Dagen i parken kan for eksempel bruges i det vilde vesten i Bonanza-City, hvor børn, der ikke synes, de får nok i lommepenge, kan lede efter guld. For de helt små er der Børneland, hvor man kan gemme sig for mor og far under tusindvis af farvestrålende bolde. Et besøg i Eventyrlandet er ikke for hverken tøsedrenge eller ditto piger, for her bliver man i ”Den Flyvende Haj” naglet til sædet og vendt på hovedet syv gange. Og i Mexico City leverer mariachi-musikere et ægte spansk guitar-soundtrack til en nervepirrende tur i den hurtige El Paso Express.

Uanset hvad man er til, er Hansa Park garant for gode oplevelser for hele familien, og med parkens 11 forskellige tema-afsnit er der noget at opleve for alle aldersgrupper og smagsløg.

En af parkens nyheder i år er en flot opdatering af det store indgangsparti, hvor de vigtigste hansestæder er repræsenteret. Nu er København nemlig kommet med. Så mærker man en genkendelsens glæde ved ankomsten, er det altså ikke fordi, man er gået forkert. Byggeafsnittet om København er i fint selskab med blandt andet Lübeck, Bremen og Goslar, som alle var Hansestæder i fordums tid og dermed havde afgørende betydning for handlen i Nordeuropa.

”Vi er glade for at kunne invitere danskerne nemt og billigt i Nordtysklands største forlystelsespark og ser frem til at sejle forlystelsessyge danskere til en masse sjove oplevelser for hele familien,” siger Brian Lindorf Hansen, Product Manager hos Scandlines.

Scandlines sørger selvfølgelig også for rabat til de sjove oplevelser resten af sæsonen, hvor færgeoverfart og indgang i Hansa Park for op til 6 personer koster 945,- kroner. Billetten kan købes på scandlines.dk eller i havnen i Rødby.

Om Hansa Park

  • Hansa Park ligger i Sierksdorf ved Lübeck – kun tre kvarters kørsel fra kajen i Puttgarden.
  • Hansa Park er Nordeuropas største og en af Tysklands mest populære forlystelsesparker.
  • Parken har flere gange vundet prisen som Tysklands førende forlystelsespark. Med over 125 attraktioner er parken under konstant udvikling i bestræbelsen på at give både store og små gæster den bedste underholdning.
  • Parken åbnede i 1977 og besøges årligt af cirka en million mennesker.
  • Foruden karruseller, rutsjebaner og sjove vandoplevelser byder parken på shows i form af akrobatik, teater, cirkus, ballet og live musik.
  • Hansa Park holder åbent hver dag fra klokken 9-18 indtil den 20. oktober.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter
med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2012 transporterede vi 11,7 millioner passagerer, 2,7 millioner personbiler og 0,8 millioner fragtenheder på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)