Gå til indhold
Fra venstre: Ida-Maria Feldfoss, Product Manager Scandlines, Anders Garde Kongshaug, Chief Director/Founder Kongshaug Productions , Anette Ustrup Svendsen, Head of Corporate Communications Scandlines
Fra venstre: Ida-Maria Feldfoss, Product Manager Scandlines, Anders Garde Kongshaug, Chief Director/Founder Kongshaug Productions , Anette Ustrup Svendsen, Head of Corporate Communications Scandlines

Pressemeddelelse -

Scandlines vinder filmpris på verdens største rejsemesse i Berlin

Verdens største rejsemesse ITB løber af stablen i dagene 6. til 10. marts i Berlin. På messen bliver der hvert år afholdt en international konkurrence for turismens bedste nye film. Konkurrencen kårer desuden den bedste webproduktion og den bedste produktion til sociale medier.

Scandlines vandt en af The Golden City Gate priserne for bedste film-koncept med filmene til kampagnerne “Tæt På” i Danmark og “Mehr” i Sverige.

Konceptet er en række små film, der viser, hvad man kan opleve under din rejse inden for 10 minutter, én time eller én dag fra Scandlines’ havne.

”Vi er meget stolte over at modtage en The Golden City Gate pris, for den er en anerkendelse af, at vi har ramt noget rigtigt i tiden. Vi kan også se på den trafik, filmene giver på vores online medier, at konceptet virker,” siger Line Nielsen, Head of CRM and Campaigns i Scandlines.

Scandlines har samarbejdet med Tysk Turist Information om indholdet i filmene, og konceptet er udviklet af danske Kongshaug Productions. Selve konceptet fik to priser – den ene gik til Tysk Turist Information, den anden altså til Scandlines.

Se et eksempel på en af de små film: Scandlines' Rügen film

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark og Tyskland siden 1872. Under navnet Scandlines markedsføres i dag to færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. 

Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Med over 42.000 afgange på 8 færger transporterede Scandlines i 2017 i alt 7,6 millioner passagerer, 1,8 millioner personbiler og over 650.000 fragtenheder og 38.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)