Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines udvider sin service til de baltiske lande

Det dansk-tyske selskab Scandlines Group udvider nu sin RoPax-service til de baltiske
lande yderligere. Fra og med 27. april, 2010, vil Scandlines tilbyde sine kunder endnu en rute fra Travemünde (Tyskland) til Liepaja (Letland).

"Kundefokus er højt på vores dagsorden, og vi har lyttet nøje til vores kunders behov. Liepaja betragtes af vores kunder som en interessant havn på grund af de forskellige oplandsforbindelser. Vi er derfor meget glade for nu at kunne tilbyde denne service som et attraktivt alternativ", siger Søren Poulsgaard Jensen, Scandlines' COO Freight Based Network.

Scandlines vil også fortsætte mellem Travemünde og Ventspils og kan dermed tilbyde en høj frekvens fra den tyske havn, mens forbindelserne til de baltiske lande er blevet forbedret.

Ruterne vil fortsat blive betjent af RoPax-fartøjet "Urd" (186 passagerer, 1.598 lastemeter) og i begyndelsen af maj vil det chartrede skib "Envoy" blive erstattet af RoPax-fartøjet "Kaunas", som tilbyder en forbedret passager- og lastekapacitet på 210 passagerer og 1.570 lastemeter.


Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)