Gå til indhold
Scandlines tiltrækker et hav af tyske turister

Pressemeddelelse -

Scandlines tiltrækker et hav af tyske turister

Med en effektiv markedsføringsstrategi og fordelagtige rejsetilbud gør Scandlines det attraktivt for vores tyske naboer at holde ferie i Danmark - til gavn for hele turismeindustrien.

Tyskerne har altid været vilde med Danmark, vores natur og flotte kyster. Og selvom rejsemønstrene har ændret sig, og det er blevet nemmere og billigere at rejse til fjerne egne, strømmer vores naboer syd for grænsen stadig mod Danmark. Det skyldes blandt andet det store benarbejde, som Scandlines lægger i en effektiv og engageret markedsføringsindsats. På den måde bidrager rederiet til at udvide kendskabet til de danske turistattraktioner samtidig med, at besøgstallene øges især i Østdanmark.

I mere end ti år har Scandlines’ tyske ”Entdeckertourenprogramm” (”Tag på opdagelsestur”) været det mest populære valg blandt alle tyskere, der gerne vil på 1-dagstur i Danmark. Og intet tyder på at interessen daler. I 2015 har der været 100.000 ekstra besøgende, som har benyttet sig af dette unikke tilbud. På baggrund af den store succes vil Scandlines investere over 1 Mio. DKK i print- og radiokampagner samt distribuere 155.000 1-day-flyers i regionen langs den tyske Østersøkyst. Med en 1-dagstur-/returbillet får kunden 50 procent af billetprisen retur på hjemrejsen. 1-dagstur-/returbilletten fås nu stort set til halv pris sammenlignet med 2015, og dermed bliver det endnu mere attraktivt at tage bilen med om bord på færgen. Den egentlige pris for en 1-dagstur-/returbillet ligger dermed på blot 349-449 DKK, afhængig af hvilken færgerute man vælger.

Ud over dette har Scandlines i de seneste årtier etableret et netværk med danske turismepartnere, som tilbyder gæsterne ekstra rabatter på attraktioner, når de kan fremvise en Scandlines 1-dagsbillet. I samarbejde med Den Danske Sydhavskyst (DDS) får man det såkaldte ”Fun-Pass”, sammen med 1-dagsbilletten, som giver yderligere rabatter og gaver samt byder på enestående oplevelser. Scandlines fortsætter således konsekvent den destinationsstrategi, som blev udviklet i samarbejde med VisitDenmark.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)