Få vores nyheder på mail

Scandlines styrker topledelsen med Per Madsen som ny CFO

Pressemeddelelse   •   Maj 02, 2012 08:00 CEST

Per Madsen tiltræder per 1. august stillingen som CFO i Scandlines og vil indgå i
direktionen i rederiet med reference til CEO Søren Poulsgaard Jensen.

Per 1. august tiltræder Per Madsen som Chief Financial Officer (CFO) for Scandlines og vil
som finansdirektør have ansvaret for koncernens samlede økonomiske og finansielle funktioner.

Per Madsen er 43 år og har siden 2008 været CFO for Københavns Lufthavne A/S, i de seneste 1,5 år som medlem af direktionen. Han er uddannet cand.merc.aud. og startede sin karriere i revision og senere som managementkonsulent hos Arthur Andersen. Herefter skiftede han til The Coca-Cola Company, hvor han gennem et årti bestred en række forskellige CFO-stillinger, herunder som CFO for Norden og med ansvar for forretningsudvikling i Norden og Tyskland.

”Jeg er glad for at kunne byde Per Madsen velkommen til Scandlines og til direktionen. Han har en stærk profil, og med de erfaringer han bringer med sig, vil han spille en central rolle i forbindelse med at drive forretningen fremad. Jeg ser frem til samarbejdet,” siger CEO Søren Poulsgaard Jensen.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument