Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines søsætter inspirerende hjemmeside

Med tips til massevis af aktiviteter, overnatningssteder og fordelagtige tilbud i Danmarks
nabolande åbner Scandlines’ nye hjemmeside
www.scandlinestrips.dk for et hav af muligheder for rejselystne danskere.

Ølfestivaler, shoppingture, storbyferier, hotelpakker, forlystelsesparker, værkstedsbilletter, kurophold og rejseguides er blot nogle af de tilbud, som brugerne af Scandlines nye inspirationssite www.scandlinestrips.dk kan dykke ned i. Hjemmesidens overordnede formål er nemlig at give danske turister blod på tanden og lyst til at tage på eventyr i særligt Sverige og Tyskland. Men der er også tips til, hvordan man kommer billigt til Hamburgs lufthavn, hvorfra man kan flyve videre ud i verden. Så i virkeligheden er det kun brugernes fantasi, der sætter grænser for udfoldelsesmulighederne.

”Den nye hjemmeside understreger, at Scandlines er mere end blot et færgerederi. Vi er leverandører af oplevelser og samvær til dem, der vælger at rejse med os. Det gælder, hvad enten, der er tale om børnefamilier, kærestepar, pensionister eller enlige eventyrer. Derfor har vi også sørget for, at der er noget for enhver smag blandt de mange forskellige rejsetips og tilbud”, siger Project Manager hos Scandlines, Morten Sloth Madsen.

Hjemmesiden giver brugerne rig mulighed for at lade sig inspirere og hente information om en række nordeuropæiske rejsemål. Eksempelvis er der rejseguides til flere tyske delstater og storbyer, mens der også er mulighed for at danne sig et overblik over diverse events og attraktioner.

Herudover giver sitet også en række bud på, hvordan brugerne kan spare penge ved for eksempel at kombinere en miniferie med et praktisk gøremål. Scandlines’ specialdesignede billettyper såsom værkstedsbilletten og shoppingbilletten er for eksempel alle indrettede med henblik på at gøre rejsen til en fornuftig del af husholdningsbudgettet.

Færgebilletter og andre Scandlines-tilbud kan bookes direkte via hjemmesiden, som i løbet af 2010 ventes at blive lanceret i en tysk udgave med særlig fokus på Danmark og Sverige.

Besøg Scandlines’ nye inspirationssite på www.scandlinestrips.dk.

For yderligere information kontakt Morten Sloth Madsen, Project Manager hos Scandlines, på telefon 21 34 64 22 eller mail morten.sloth.madsen@scandlines.com.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)