Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines slår dørene op for ny BorderShop i Rostock den 31. maj

Der arbejdes på højtryk ved havnen i Rostock for øjeblikket. Den 31. maj i år slår
færgerederiet Scandlines nemlig dørene op for den nye 1.200 kvadratmeter store BorderShop i Rostock.

Der er noget stort i gang ved havnen i Rostock. Det dansk-tyske rederi Scandlines udvider nemlig sin detailforretning betragteligt, når rederiet den 31. maj 2011 åbner op for et nyt medlem af den velkendte BorderShop-familie. Den nye butik får et shoppingareal på 1.200 kvadratmeter og bygger videre på det populære koncept fra søsterbutikkerne i Puttgarden og Sassnitz. Nybyggeriet omfatter også et nyt parkeringsanlæg med 65 p-pladser og 6 busholdepladser.

Investeringen i den nye BorderShop er et vigtigt led i rederiets ambitiøse planer om at styrke aksen mellem København og Berlin. Med en investering på 1,7 milliarder kroner i to nye superfærger, der indsættes til næste år, samt havneudvidelser i Gedser og Rostock satser Scandlines benhårdt på at udvikle den østlige korridor, der giver store kundefordele med hensyn til både rejsetid og brændstoføkonomi.

Scandlines’ kundeundersøgelser viser, at mange kunder efterspørger muligheden for at kunne handle i Rostock som et naturligt stop på deres rejse. At efterspørgslen fra kunderne er til stede, er rederiet derfor ganske skråsikker på: ”Folk kan godt begynde at finde soveposerne frem fra loftet, for vi regner med store kødannelser og en regulær shoppingepidemi, når kunderne ser vores specielle åbningstilbud”, udtaler Kerim Lindved Aydin, Head of Retail i Scandlines.

De høje forventninger skal blandt andet indfries gennem rederiets mange åbningstilbud samt en række specielle færgebilletter, der skal lokke shoppingglade danskere til i måneden efter åbningen. Det drejer sig blandt andet om en 1-dags billet fra 699 kroner, der giver 300 kroner i kontanter på vejen tilbage. Derudover tilbyder Scandlines også en endagsbillet i uge 23 til 250 kroner med udrejse fra Gedser mandag til torsdag klokken 13.00 og retur fra Rostock klokken 17.00.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)