Gå til indhold
Scandlines sejler i påsken

Pressemeddelelse -

Scandlines sejler i påsken

Påsketrafikken er i sikre hænder med Scandlines. Rederiets færger vil være i drift i påskeferien på trods af den potentielle overenskomstkonflikt, som er varslet mod flere danske færgeruter. 

Det dansk-tyske færgerederi Scandlines forsikrer, at rederiets færger sejler i påskeferien.

Scandlines har truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at sejlplaner overholdes i videst mulige omfang, i tilfælde af at den varslede konflikt ikke bliver løst inden påske.
Dermed forventer rederiet at minimere eventuelle gener over for sine passagerer.

Opdateret information omkring sejlplaner samt mulighed for direkte booking findes på rederiets danske hjemmeside www.scandlines.dk eller hos kundeservice på telefon 33 15 15 15.

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er ét af Europas største rederier. Scandlines' kerneforretning består af befordring af personer og varer i trekantsområdet mellem Danmark, Tyskland og Sverige samt til de baltiske lande og Finland. Scandlines transporterer årligt 12,4 millioner passagerer, 2,8 millioner personbiler samt 800.000 lastbiler og trailere med det hovedmål at yde en effektiv, pålidelig og konkurrencedygtig 
transportservice.

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines er et moderne og innovativt rederi med en grøn vision for fremtiden. Vi har en stolt kultur baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde og en maritim historie, som rækker tilbage til 1872.

Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens. Seks af vores syv færger er hybridfærger, og to er desuden udstyret med et innovativt rotorsejl – og det bidrager til at gøre vores færger grønnere.

Vores kerneforretning består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Fokus i alle vores aktiviteter – uanset om det er om bord på vores færger eller i vores BorderShops – er at give vores kunder en god oplevelse.

Med 39.000 afgange fordelt på syv færger transporterede Scandlines i 2022 tæt på 6,1 millioner passagerer, 1,6 millioner personbiler og over 750.000 fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)