Gå til indhold
Scandlines sejler fortsat planmæssigt og fragter flere lastbiler

Pressemeddelelse -

Scandlines sejler fortsat planmæssigt og fragter flere lastbiler

Scandlines sejler fortsat planmæssigt på begge ruter mellem Danmark og Tyskland, ligesom BorderShops i Puttgarden og Rostock er åbne hver dag. For første gang siden corona-krisens begyndelse i foråret transporterer Scandlines mere end 10.000 fragtenheder om ugen på Rødby-Puttgarden.

På grund af corona-krisen er der midlertidigt indført restriktioner for indrejse til Danmark og Tyskland. Mens antallet af personbiler falder i takt med, at antallet af restriktioner stiger, oplever Scandlines positiv udvikling i fragtsegmentet.

”I uge 43 transporterede vi 10.056 fragtenheder og i uge 45 blev det til 10.282. Det er første gang siden corona-krisens start i foråret, at vi fragter mere end 10.000 lastbiler om ugen på Rødby-Puttgarden. På Gedser-Rostock har vi siden september ligget over sidste års niveau,” fortæller Gerald Lefold, Managing Director Freight Sales hos Scandlines.

Scandlines er en del af den kritiske infrastruktur, da rederiet hver eneste dag transporterer vigtige varer som medicin og fødevarer mellem Skandinavien og det europæiske fastland. Scandlines sejler derfor fortsat planmæssigt på begge ruter. Tjek sejlplanen her.

Private som erhvervsmæssige rejser med ophold under 24 timer i Tyskland er fortsat mulige uden registrering, karantæne og test. Se yderligere info på vores website.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark og Tyskland. Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. 

Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Med over 41.500 afgange på 8 færger transporterede Scandlines i 2019 i alt 7,2 millioner passagerer, 1,7 millioner personbiler og ca. 700.000 fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale