Gå til indhold
Scandlines og NFH fortsætter rejsen

Pressemeddelelse -

Scandlines og NFH fortsætter rejsen

Scandlines og Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) indgår ny samarbejdsaftale.

Siden 2013 har Scandlines haft en samarbejdsaftale med lokalområdets store flagskib i håndbold, Nykøbing Falster Håndbold (NFH). Begge parter har de seneste år nået væsentlige milepæle. Scandlines har indsat to nye hybridfærger på ruten Gedser-Rostock, så endnu flere får glæden ved at opleve, at der er noget ved at sejle. NFH har været på en meget spændende rejse fra 1. division til en fast plads i ligaen og gruppespilet EHF Cuppen.

Scandlines og NFH har kunnet glæde sig over et rigtig godt samarbejde, hvor nogle af verdens dygtigste håndboldspillere sammen med landets ubetinget bedste publikum har givet håndbold-Danmark nogle fantastiske oplevelser – uanset om det gik op eller ned. Gennem sportslige og kulturelle aktiviteter har Scandlines og NFH sammen markedsført Lolland-Falster.

Partnerne har derfor valgt at indgå en ny samarbejdsaftale.

Anette Ustrup Svendsen, Head of Corporate Communications i Scandlines siger: ”Scandlines glæder sig over de muligheder, aftalen giver både de professionelle og ungdomsspillerne. Det har været vigtigt for os at bidrage med noget positivt i den region, hvor størstedelen af vores forretning og arbejdspladser ligger.”

”Som firma har Scandlines kunnet drage lære af spillernes sammenhold, teamånd og fightergen. Spillerne kæmper videre, uanset om det går op eller ned. I vores forretning, hvor færgerne sejler døgnet rundt og året rundt, skal vi også kæmpe videre, selv om vi har haft en udfordrende dag,” fortsætter Anette Ustrup Svendsen.

Kristian Jakobsen, kommerciel direktør hos NFH udtaler: ”Vi er meget glade for, at rejsen fortsætter med Scandlines som samarbejdspartner for NFH’s ligadamer. Scandlines har været med fra holdet lå i 1. division til nu en god placering i Primo Tours Ligaen og EHF Cuppen. De har støttet os i medgang og modgang og troet på os uanset sejre eller nederlag. Kursen blev sat i 2013, og Scandlines har holdt skruen i vandet som den driftssikre færge. Sammen har vi troet på det lange seje træk og nået mange fælles mål. Med afsæt i en nuværende placering i Top 6 i Danmark og blandt de 16 bedste hold i EHF Cuppen på europæisk plan står vi foran en spændende fremtid med ny kurs og nye mål.”

NFH ligger p.t. i midterfeltet i den bedste danske række (Primo Tours Ligaen) og spiller i marts kvartfinale i kvindernes EHF-cup.

”Der er noget ved at sejle – og der er noget ved håndhold, når NFH går på banen. Sammen er vi et stærkt partnerskab til glæde for hele regionen, hvad enten der er tale om god håndbold og oplevelser på Lolland-Falster, eller når vi skal en tur til Tyskland,” slutter NFH’s kommercielle direktør Kristian Jakobsen.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2015 i alt 15 millioner passagerer, 3,3 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 65.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale