Gå til indhold
Scandlines’ kundeklub SMILE inviterer på tidsrejse

Pressemeddelelse -

Scandlines’ kundeklub SMILE inviterer på tidsrejse

Scandlines’ kundeklub SMILE har med sine over 325.000 medlemmer på to år bevist, at danskerne stadig er vilde med at pakke bilen og køre ud i det blå.

For mange danskere er Scandlines en rejse tilbage i tiden til 1980ernes og 1990ernes kør-selv-ferie, som de nu gerne vil dele med deres egne børn eller venner. Selv om billige flybilletter lokker i kulissen, trækker nostalgien og friheden ved kør-selv-ferien stadig, og derfor har Scandlines set en stor stigning i tilmeldinger til kundeklubben SMILE, der netop i dag fejrer to års fødselsdag. Med SMILE sikrer medlemmerne sig nemlig de bedste tilbud fra Scandlines, herunder den billigste færgebillet, SMILE Economy.

”For nogen er Scandlines et transportmiddel, der hurtigt får folk fra A til B, men for rigtig mange danskere repræsenterer vores færger ferie, frihed, familie og barndomsminder. Vi er meget glade for og stolte af, at vi kan være med til at skabe minder. Derfor er vores kundeklub også blevet populær: vi husker vores kunder på, at de fortjener at trække stikket ud, sætte hænderne på rattet og køre ud i det blå. Kør-selv-ferien lever i bedste velgående i år 2016,” siger Anette Ustrup Svendsen, Communications Manager Scandlines.

SMILE tilbyder mange andre fordele. For medlemmerne nyder godt af særlige tilbud på færgebilletter og mulighed for at optjene point og bruge dem som betaling online, om bord i alle butikker i catering- og retailområdet og selvfølgelig også i verdens største BorderShop i Puttgarden samt i lillesøsteren BorderShop Rostock. Det er helt gratis at blive medlem af SMILE. Så vil du også med på en rejse gennem tiden, kan du melde dig til her: https://smile.scandlines.com/da

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2015 i alt 15 millioner passagerer, 3,3 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 65.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)