Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines indleder 2009 med ny struktur i de baltiske lande

På grund af de faldende mængder fragtgods, der er fulgt i kølvandet på den europæiske
recession, justerer rederiet Scandlines fra januar 2009 sine tilbud på ruterne til og fra Ventspils (Letland), så de matcher den aktuelle udvikling på markedet.

På ruten Nynäshamn-Ventspils vil Scandlines fra den 3. januar 2009 erstatte RoPax-skibet ”Petersburg” med færgen ”Ask”, som hidtil har sejlet mellem Rostock og Ventspils. Overfartstiden og antallet af afgange forbliver uændrede på strækningen, mens sejlplanen ændres en smule. Skibet ”Petersburg”, som Scandlines har chartret af rederiet F.Laeisz, leveres tilbage.

På ruten mellem Rostock og Ventspils, som hovedsageligt benyttes til godstrafik, vil Scandlines fra januar 2009 reducere antallet af afgange fra fem til fire. RoPax-skibene ”Urd” og ”Fellow” vil fremover sejle på denne strækning.

”Da vi ikke forventer en forbedring af transportmarkedet før slutningen af 2009 eller starten af 2010, har vi på kort sigt været nødt til at tilpasse vores tonnage til den aktuelle udvikling på markedet. Hvis markedet skulle forbedre sig, vil vi til enhver tid kunne tilpasse både kapacitet og afgangsfrekvenser til vore kunders efterspørgsel“, siger linemanager i Sverige og Baltikum, Gerald Lefold.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)