Gå til indhold
Scandlines indgår samarbejde med Starbucks

Pressemeddelelse -

Scandlines indgår samarbejde med Starbucks

Som det første færgerederi i Norden har Scandlines indgået et samarbejde med verdens største kaffebrand, Starbucks.

Om bord på færgerne M/F Deutschland og M/F Schleswig-Holstein, der sejler på ruten Rødby-Puttgarden, vil kunderne fra den 21. april 2016 kunne nyde Starbucks’ kaffe- og teprodukter.

I kiosken ”GoodtoGo” vil Scandlines fremover tilbyde produkterne Americano, Cafe Latte, Cappuccino, Espresso, Hot Chocolate og Tea, alle brygget på Starbucks’ produkter i den velkendte høje kvalitet. Specielle sæsonvarer vil supplere det faste sortiment, så der gennem hele året er noget for enhver smag.

”Vi er meget stolte over, at vi med dette tiltag nu tager et skridt videre for at give vores kunder en god oplevelse om bord. Starbucks har i dag placeret sig i alle internationale storbyer og lufthavne. Midt mellem storbyerne København og Hamburg finder vi det derfor helt naturligt, at vores kunder får mulighed for at nyde en kop Starbucks. Vi har for længst gjort op med dårlig færgekaffe hos Scandlines, og nu beviser vi helt konkret, at vi satser på kvalitet,” siger Kerim L. Aydin, Senior Vice President Retail & Catering.

GoodtoGo er ved at blive renoveret for at give plads til de nye Starbucks-kaffemaskiner. Alle ansatte i GoodtoGo får desuden en grundig produkttræning om bord af Starbucks’ egen repræsentant.

”Vores medarbejdere glæder sig til at dele kaffeglæden med vores kunder,” siger Kerim L. Aydin.

Scandlines - Starbucks

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale