Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines gør livet grønnere for forårscampister – tag campingvognen gratis med

Fra den 1. april er der godt nyt til de danske forårscampister, der skyder genvej til
Tyskland og videre ud i Europa med Scandlines’ færger. Fra påskeferien og frem til december kan campingfolket nemlig få lov at fylde for to, uden at det koster en krone ekstra, når de kører campingvognen med om bord på Scandlines’ færge mellem Gedser og Rostock.

Omkring 750.000 danskere drager hvert år ud i det blå på naturskønne campingeventyr.
Camping er ikke længere kun de få forundt, og det rullende sommerhus har i dag en bred appel til alle typer danskere. Scandlines lancerer derfor en billet, der gør livet både grønnere og billigere for det mangfoldige danske campingfolk. Fra 1. april har campister med udlængsel mod Tyskland og Sydeuropa nu mulighed for at spare både tid, penge og benzin, når de kører campingvognen gratis med om bord på Scandlines’ færger mellem Gedser og Rostock. Hermed kan de skyde genvej til Central- og Sydeuropas smukkeste campingoplevelser og største attraktioner til en besparelse på op mod 600 kroner.

Med sine mere end 3.000 campingpladser fordelt ud over landets 358.333 kvadratkilometer er Tyskland et sandt campingmekka. Og med Scandlines’ nye campingbillet i hånden, kan det danske campingfolk blandt andet pakke sydfrugterne og køre Hobby’en eller Spriten gratis med færgen mod Tysklands førende camping- og familieferiemål: Mecklenburg-Vorpommern. Med en kyststrækning på 1.900 kilometer kan delstaten ikke alene prale af at have de fleste tyske solskinstimer, men også mere end 170 campingpladser for alle typer campister og enhver økonomiklasse.

I hele 2012 kan Scandlines’ passagerer tilmed tage et frisktrykt oplevelseskatalog med inspirerende tips, tricks og store rabatter med sig fra færgen og videre ud på campingferien i Tyskland. Scandlines har nemlig budt nogle af Tysklands største turistattraktioner op til dans og blandt andet etableret samarbejder med Europas største tropiske badeland, Tropical Islands, og de imponerende Las Vegas-shows ved Estrel Entertainment i Berlin. Med det nye rabatkatalog kan Scandlines’ campingkunder ikke alene lade sig inspirere af de mange oplevelser, Nordtyskland byder på i 2012, men også opnå mindst 20 procent rabat på de tyske topforlystelser.

Scandlines’ campingbillet koster fra 699 kroner og er gyldig fra 1. april til og med 30. november – juli og august måned undtaget. Billetten skal bookes online tur/retur og gælder ikke autocampere.

Scandlines indsætter i 2012 de to nye superfærger ”M/F Berlin” og ”M/F Copenhagen” på ruten mellem Gedser og Rostock. Med de nye færger bliver Tysklands kulturmetropol Berlin og de populære turistmål i det øvrige Nordtyskland endnu mere tilgængelige for de danske passagerer – og der vil være ekstra god plads til campingvognen. Færgerne forøger nemlig passagerkapaciteten til 1.500 mod de nuværende 1.000 og har plads til enten 480 personbiler eller 96 lastbiler per overfart.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)