Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines giver gratis sug i maven

For fjerde år i træk er Hansa-Park netop blevet kåret til ”Tysklands bedste
familiepark”. Scandlines giver i den anledning alle danske kunder med hang til højder, karruseller og vilde vandrutsjebaner historisk billig adgang til Nordeuropas største – og bedste – forlystelsespark i weekenden 14.-15. maj.

Hansa-Park er ikke kun et hit blandt tyskere. Hvert år byder Nordeuropas største forlystelsespark nemlig op mod 100.000 danskere indenfor til familiehygge af højeste kaliber.

En stor del af Hansa-Parks danske gæster er passagerer fra Scandlines’ overfart mellem Rødby og Puttgarden. For med skræddersyede specialbilletter til Hansa-Park, der kun ligger 45 minutters kørsel fra færgelejet i Puttgarden, har Scandlines gjort det nemt, bekvemt og billigt at lægge turen forbi Tysklands mest populære temapark.

I år skyder Scandlines forlystelsessæsonen i gang med et ekstraordinært tilbud i weekenden 14.-15. maj. Specialtilbuddet til 575 kroner indeholder en returbillet til Rødby- Puttgarden for en bil under seks meter (normalpris 499 kroner) og giver samtidig gratis adgang til alle Hansa-Parks forlystelser for op til seks personer. Med weekendtilbuddet opnås en besparelse på 350 kroner i forhold til Scandlines’ normale rabatbilletter til parken. Med til supertilbuddet hører desuden en værdikupon til spisning i Hansa-Park på 75 kroner samt halv pris på drikkevarer ombord på Scandlines’ cafeteria og restaurant ”Steaks and Seafood”.

Hansa-Park får hvert år omkring en million gæster til at hvine af fryd og hænge med hovedet i sine mange forlystelser. Forlystelsesparkens helt store nyhed i år er familierutsjebanen Midgårdsormen, der tager sine passagerer med til verdens ende på et eventyrligt drageskib.

Scandlines’ normale specialbillet til Hansa-Park kan købes til og med 23. oktober 2011. Specialbilletten koster 925 kroner og giver også halv pris på drikkevarer ombord på overfarten Rødby-Puttgarden.

Hansa-Park ligger i Sierksdorf ved Lübeck, og er en af Tysklands største og mest populære forlystelsesparker. Parken åbnede i 1977 og besøges årligt af over 1 million mennesker. Foruden karruseller, rutsjebaner og sjove vandoplevelser byder parken på shows i form af akrobatik, teater, cirkus, ballet og live musik. Hansa-Park holder åbent hver dag fra kl. 9-18.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)