Gå til indhold
Scandlines giver dig luft i feriebudgettet og sætter yderligere 7.000 Economy billetter til salg

Pressemeddelelse -

Scandlines giver dig luft i feriebudgettet og sætter yderligere 7.000 Economy billetter til salg

Den bedste start på ferien er uden stress og jag, og det sørger Scandlines for.Indsættelse af en ekstra færge skaber yderligere kapacitet på ruten, og 7.000 ekstra Economy billetter giver sommerens feriegæster en lettere start på ferien.

”Vi vil gerne give vores kunder endnu flere muligheder for at få en god start på deres sommerferie. Derfor sætter vi 7.000 ekstra Economy billetter til salg til højsæsonen på Gedser-Rostock ruten,” siger Product Manager hos Scandlines Brian L. Hansen.

Billetterne gælder til udvalgte afgange i perioden 12. juli til 31. august, hvor der er særligt mange danskere, der gerne vil en tur sydpå. Billetterne koster DKK 599,- og kan købes på Scandlines’ hjemmeside.

Samtidig indsætter rederiet en ekstra færge på Gedser-Rostock-ruten for at skabe endnu mere plads på strækningen til de mange rejselystne danskere, der vil en tur sydpå i deres sommerferie. Den ekstra færge vil sejle torsdag-lørdag i perioden 4. juli til 10. august og aflaste de andre færger på Gedser-Rostock ruten ved at transportere lastbiler.

”Rejsen med Scandlines på de største rejsedage i den mest travle periode kan nu afvikles endnu mere behageligt for vores kunder,” siger Brian L. Hansen.

De 7.000 ekstra Economy-billetter, der sælges, gælder til afgangene klokken 17.45, 20.00 og 03.40. Det vil sige, at kører familien hjemmefra torsdag eller fredag efter arbejde, passer det fint med at køre om bord på færgen klokken 17.45 eller 20.00 for at holde en velfortjent pause.

Det lille hvil på cirka to timer kan passende bruges på at strække benene, trække frisk havluft på dækket og spise lækker aftensmad i buffeten.

Sidste år indførte Scandlines et nyt koncept på Gedser-Rostock-ruten med en all-inclusive buffet med noget for enhver smag. Buffeten består af fisk, kød, friske salater, et udvalg af lækre desserter og dertilhørende læskende drikkevarer.

Er familien på vej hjem fra ferie, passer afgangen fra Rostock klokken 17.45 ind som et kærkomment pitstop, hvor aftensmaden kan indtages, så familien kan være hjemme sidst på aftenen, mætte og udhvilede efter rejsen med færgen.

De 7.000 ekstra Economy billetter kan bookes allerede nu for perioden 12. juli til 4. august og koster DKK 599,- pr. styk. Billetterne skal bookes online mindst 14 dage i forvejen.

Læs mere om Scandlines og Economy billetten på www.scandlines.dk.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)