Få vores nyheder på mail

Scandlines fuldender stort servicesystem i Rostock

Pressemeddelelse   •   Maj 24, 2011 08:00 CEST

Der sker store forbedringer på Rostock Havn i disse dage. Den 17. maj åbnede
Scandlines officielt det nye vaskeanlæg, ScanWash, og sammen med et ScanRo-værksted og en ny BorderShop har rederiet skræddersyet en imponerende servicepakke for sine mange kørende fragtkunder.

Den 17. maj åbnede Scandlines’ nye vaskeanlæg, ScanWash, officielt i Rostocks internationale havn. Vaskeanlægget er centralt beliggende og specialiserer sig i effektiv vask af store og komplekse køretøjer såsom lastbiler, busser, brandbiler og lignende.

Sammen med den nye Scandlines BorderShop og et ScanRo-værksted skal det nye vaskeanlæg sikre, at Scandlines’ kørende fragtkunder kan få en optimal allroundservice i Rostock Havn.

"Den positive respons vi har fået i introduktionsfasen overstiger langt vores forventninger og giver os tillid til fremtiden,” fortæller Detlef Vortanz, administrerende direktør for ScanRo, et datterselskab under rederiet Scandlines.

Rækken af tjenester hos ScanWash omfatter:

  • Rensning af køretøjer ved hjælp af et vaskesystem med tre roterende børster samt manuelt betjent højtryksrenser.
  • Forskellige vaskeindstillinger for lastbil-trailer-kombinationer, busser og andre transportmidler.
  • Mulighed for afhentning eller levering af påhængsvogne, sættevogne og veksellad ved ankomst til Rostock Havn uden trækkende enheder.

"ScanWash gør vores havn endnu mere attraktiv. En moderne vaskefacilitet for lastbiler er en ekstra bonus for os, og vaskeanlægget vil forhåbentlig tiltrække flere udbydere til Rostocks internationale havn," fortæller Dr. Ulrich Bauermeister, administrerende direktør for Rostock Havn.

ScanWash er et datterselskab af ScanRo GmbH og fuldender Scandlines’ vifte af løsninger udover søtransporten. ScanRo Gmbh ligger ved Scandlines’ hub i Rostock og tilbyder blandt andet tekniske serviceydelser fra sikkerhedskontrol, overordnede undersøgelser, assistance, trailertjek og reparationer til vask af transportenheder.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument