Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines frister med nye oplevelser og gode tilbud i Nordtyskland i 2013

På et pressemøde i Bella Centeret, fredag, løftede rederiet Scandlines sløret for nye
oplevelser og tiltag for 2013. Det spritnye oplevelseskatalog blev præsenteret med nogle af Nordtysklands største turistattraktioner.

Der ligger store oplevelser og venter for store og små i Nordtyskland. Scandlines har igen i 2013
indgået samarbejde med en række turistattraktioner syd for grænsen, så rejsende med Scandlines kan få en på opleveren til reduceret pris. På et pressemøde i forbindelse med rejsemessen ”Ferie og Fritid” i Bella Centeret i fredags præsenterede Scandlines oplevelseskataloget for 2013.

”Det er med stor fornøjelse, at Scandlines kan præsentere oplevelseskataloget for 2013, som er spækket med gode tilbud på populære turistattraktioner i Nordtyskland. Det ligger Scandlines på sinde, at vi ikke blot transporterer rejsende fra A til B. Vi vil gerne give kunden en god oplevelse både om bord på færgen og også ude på destinationen, så vi på den måde er med til at skabe en helhedsoplevelse”, siger Product Manager hos Scandlines, Brian Lindorf Hansen.

Ferien starter bedst med en pause om bord på en af Scandlines’ færger, hvor benene kan strækkes, og forsyninger kan fyldes på. På færgen kan man passende tage et eksemplar af Scandlines’ oplevelseskatalog for 2013 og orientere sig om de oplevelser, der venter i Nordtyskland.

Man kan f.eks. lægge turen forbi den gigantiske skisportshal, Snow-Dome, som ligger i Bispingen cirka 60 km syd for Hamborg. Der er naturligt nok snegaranti i Snow-Dome, hvilket gør stedet til det oplagte valg, når store som små vil boltre sig i sneen. Via Scandlines kan to voksne og to børn nyde en hel dag i Snow-Dome for blot 485 kr. Som noget nyt er der også rabat at hente, hvis man ønsker at overnatte ved Snow-Dome. Alt, man skal gøre, er at vise sin Scandlines billet, når man checker ind eller ved bestillingen.

Hvis det ikke er sne, man hungrer efter, men i stedet varmere temperaturer er det Tropical Islands Resort, man skal indstille GPS’en efter. Her bliver drømmen om tropiske himmelstrøg til virkelighed på Europas eneste tropiske indendørs-ø. Resortet ligger i delstaten Brandenburg mellem Rostock og Dresden og er let at tage til via Gedser-Rostock.

I Scandlines’ oplevelseskatalog for 2013 indgår også attraktionerne Rostock Zoo, Estrel Festival Center, Hansa Park, Meereszentrum, McArthurGlen Outlet Center og Heide Park.

”Der ligger rigtig mange spændende oplevelser og venter i Nordtyskland for store og små, og det har aldrig været enklere og mere fleksibelt at tage af sted med hele familien. Scandlines bidrager til fleksibiliteten med vores hyppige afgange, og samtidig kommer man hurtigt frem og kan have bilen med, hvilket giver et rigtigt godt udgangspunkt for en herlig ferie”, understreger Brian Lindorf Hansen.

Oplevelseskataloget er tilgængeligt om bord på Scandlines’ færger mellem Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Læs mere om Scandlines på www.scandlines.dk.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)