Gå til indhold
Scandlines-færge tilbage i drift den 2. juli 2015

Pressemeddelelse -

Scandlines-færge tilbage i drift den 2. juli 2015

Fra torsdag den 2. juli 2015 klokken 08:15 vil der igen være halvtimesdrift på Scandlines-ruten Rødby-Puttgarden.

Scandlines-færgen M/F Prinsesse Benedikte, der i marts 2015 blev beskadiget på det polske værft Remontowa, er klar til at genoptage driften på ruten Rødby-Puttgarden torsdag den 2. juli 2015 klokken 08:15.

M/F Prinsesse Benedikte er en af fire passagerfærger, der betjener ruten Rødby-Puttgarden. Indtil M/F Prinsesse Benedikte er tilbage i drift, afgår de øvrige tre passagerfærger M/F Prins Richard, M/F Schleswig-Holstein og M/F Deutschland hver 40. minut fra både Rødby og Puttgarden.

Den femte færge, M/F Holger Danske, der primært sejler med særligt gods på ruten, vil indtil starten af juli tage flere daglige ture end normalt og dermed flytte lastbiler fra de tre passagerfærger.

For at øge kapaciteten har Scandlines desuden chartret M/F Mercandia VIII fra HH-Ferries. M/F Mercandia VIII vil således også fragte lastbiler på de travleste tidspunkter.

For at undgå ventetider gør Scandlines opmærksom på, at afgangene torsdag, fredag og lørdag aften/nat mellem klokken 21:00 og 05:00 fås til nedsat pris fra den 18. juni til den 11. juli 2015. Læs mere om billetten NightRider på www.scandlines.dk/miniferier-og-dagsture/andre-billetter/nightrider.aspx

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et stort europæisk færgerederi. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer Scandlines en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2014 transporterede Scandlines 11,1 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler, 700.000 fragtenheder og 50.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale