Gå til indhold
Scandlines-færge tilbage i drift

Pressemeddelelse -

Scandlines-færge tilbage i drift

Scandlines-færgen M/F Prinsesse Benedikte er tilbage i drift, og Scandlines kan igen tilbyde halvtimesdrift på ruten Rødby-Puttgarden.

Scandlines-færgen M/F Prinsesse Benedikte, der i marts 2015 blev beskadiget på det polske værft Remontowa, genoptog onsdag den 15. juli 2015 klokken 19:15 driften på ruten Rødby-Puttgarden.

M/F Prinsesse Benedikte er en af fire passagerfærger, der betjener ruten Rødby-Puttgarden. Sammen med de tre øvrige passagerfærger M/F Prins Richard, M/F Schleswig-Holstein og M/F Deutschland sikrer den en effektiv og pålidelig transportservice til både pasagerer og fragtkunder. Overfartstiden er 45 minutter, og der afgår en færge hver halve time fra både Rødby og Puttgarden. Den femte færge, M/F Holger Danske, sejler primært med særligt gods på ruten.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)