Få vores nyheder på mail

Scandlines-færge beskadiget på polsk værft

Pressemeddelelse   •   Mar 11, 2015 22:54 CET

På vej ud af dokken på skibsværftet Remontowa i Gdansk i Polen blev Scandlines-færgen M/F Prinsesse Benedikte beskadiget. Der er ikke rapporteret nogen personskade.

Færgen var ved at afslutte et planlagt tre ugers værftsophold, hvor den bl.a. havde fået installeret scrubber, da flydedokken krængede over i forbindelse med, at færgen skulle forlade dokken onsdag aften den 11. marts 2015. Som en konsekvens af dette gled skibet ned fra kølblokken og blev beskadiget. Motorrummet er oversvømmet.

Værftet er i øjeblikket ved at undersøge omfanget af skaderne samt nødvendige reparationer.

Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et stort europæisk færgerederi. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer Scandlines en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2014 transporterede Scandlines 11,1 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler, 700.000 fragtenheder og 50.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument