Gå til indhold
Scandlines’ CFO går fra borde

Pressemeddelelse -

Scandlines’ CFO går fra borde

Scandlines’ CFO Per Johannesen Madsen har besluttet at forlade rederiet og fratræder sin stilling senest med udgangen af august 2022.

Per Johannesen Madsen har været CFO og en del af Scandlines’ direktion siden 2012. Som øverste ansvarlig for den overordnede økonomiske ledelse og regnskabsaflæggelse i gruppen har han stået i spidsen for en række afdelinger og projekter – herunder salget af Scandlines som virksomhed og af ruten Helsingør-Helsingborg. Nu er tiden kommet til at fortsætte rejsen uden for Scandlines.

”Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Pers beslutning om at forlade Scandlines,” udtaler bestyrelsesformand, Vagn Sørensen. ”Per har leveret fremragende resultater for Scandlines, og han har både strategisk og i den daglige og økonomiske ledelse bidraget betydeligt til at bringe Scandlines til vores nuværende position. Jeg vil gerne takke Per for tiden, vi har haft sammen i Scandlines, og ønske ham god vind i hans fremtidige karriere.”

Per Johannesen Madsen fortsætter foreløbig sit arbejde for Scandlines, hvor han også vil bidrage til at sikre en smidig overgang, når der er fundet en ny CFO. Han fratræder senest med udgangen af august sin stilling.

”Jeg har haft næsten ti fantastiske år i Scandlines, hvor jeg har værdsat samarbejdet med vores dedikerede medarbejdere og brede lederteam – jeg er stolt af de flotte resultater, vi har skabt sammen. Det har været både lærerigt, inspirerende og udviklende,” siger CFO Per Johannesen Madsen.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines er et moderne og innovativt rederi med en grøn vision for fremtiden. Vi har en stolt kultur baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde og en maritim historie, som rækker tilbage til 1872.

Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens. Seks af vores syv færger er hybridfærger, og én er desuden udstyret med et innovativt rotorsejl – og det bidrager til at gøre vores færger grønnere.

Vores kerneforretning består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Fokus i alle vores aktiviteter – uanset om det er om bord på vores færger eller i vores BorderShops – er at give vores kunder en god oplevelse.

Med over 41.500 afgange fordelt på syv færger transporterer Scandlines på et normalt år over 7 millioner passagerer, 1,7 millioner personbiler og ca. 700.000 fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale