Gå til indhold
Scandlines afslutter ”Investment grade” refinansiering

Pressemeddelelse -

Scandlines afslutter ”Investment grade” refinansiering

Scandlines har afsluttet en succesfuld refinansiering på EUR 862 millioner er afsluttet. Refinansieringen består af et seksårigt banklån og et 11-årigt institutionelt lån med tilhørende kredit- og likviditetsfaciliteter.

De nye lån bygger på infrastrukturlån, med fuld sikkerhed, fuld amortisering samt en BBB rating fra Fitch (baseret på deres ”global infrastructure and project finance master criteria”). Långiverne består af en stor gruppe europæiske og amerikanske aktører med aktiviteter inden for infrastrukturområdet.

Refinansieringen reducerer Scandlines’ langsigtede låneomkostninger og er endnu et skridt i den udvikling, firmaet har gennemgået de seneste år med en strømlining af forretningen med fokus på at levere en højfrekvent forbindelse mellem Skandinavien og Europa. I 2016 transporterede Scandlines 7,6 millioner passagerer, 1,8 millioner biler og 0,6 millioner fragtenheder og genererede en total EBITDA på EUR 180 millioner.

For yderligere information, kontakt:

Scandlines
Per Johannesen Madsen
Chief Financial Officer
Tel: +45 72 68 67 68
Email: Per.Madsen@scandlines.com

Rothschild
Ali Kazmi
Managing Director
Tel: +44 20 7280 5568
Email: Ali.Kazmi@rothschild.com

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines driver to kortdistance-færgeruter mellem Danmark og Tyskland med høj frekvens og kapacitet. Vores otte færger sikrer effektiv og pålidelig transport til professionelle fragtvirksomheder og private passagerer med flere end 42.000 afgange årligt.

Med afgange på Rødby-Puttgarden-ruten hvert 30. minut, en gennemsnitlig ventetid på 10 minutter og pålidelighed på 95% har Scandlines altid åbent.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale