Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Scandlines åbner ny BorderShop i Rostock - Nyt led i milliardoprustningen på den østlige korridor

Med åbningen af en ny BorderShop i Rostock sætter rederiet Scandlines nu yderligere
investeringer i søen for at forløse det store potentiale for færgetrafik i Øst- og Centraleuropa. Åbningen er et nyt trin i den ambitiøse oprustning på ruten Gedser-Rostock i form af to nye superfærger til 1,7 milliarder kroner med indsættelse i 2012.

Færgerederiet Scandlines spiller nu yderligere med musklerne på ruten mellem Gedser og Rostock med åbningen af en ny BorderShop i forsommeren 2011. Det nye medlem af BorderShop-familien bygger videre på det populære koncept fra søsterbutikkerne i Puttgarden og Sassnitz, hvor det store sortiment af både internationale og lokale kvalitetsprodukter er tilpasset de skandinaviske smagsløg.

Den nye butik forventes at slå dørene op inden sommerferiesæsonen i 2011 og vil have et shoppingareal på cirka 1.200 kvadratmeter. Med en placering tæt ved havnen i Rostock og direkte tilkørsel fra motorvejen vil der være let adgang for rederiets passagerer. Med byggeriet af BorderShoppen i Rostock, der også vil omfatte nyt parkeringsanlæg med 65 p-pladser og 6 busholdepladser, skaber Scandlines 20 nye arbejdspladser.

Investeringen i den nye BorderShop skal ses som en yderligere forstærkning af Scandlines ambitiøse strategi om at styrke aksen mellem København og Berlin. Med en investering på 1,7 milliarder kroner til to nye færger samt havneudvidelser i Gedser og Rostock sætter Scandlines alle sejl til for at udvikle den østlige korridor, der giver store kundefordele med hensyn til både rejsetid og brændstoføkonomi.

”Vi spørger løbende ind til vores kunders ønsker, og vi kan se, at mange efterspørger en BorderShop i Rostock som et naturligt stop på deres rejse. Sammen med investeringen i to nye superfærger kan vi i fremtiden tilbyde vores kunder et langt mere attraktivt tilbud på Gedser-Rostock, og den nye BorderShop er på den måde med til at sikre rutens konkurrencekraft”, udtaler Kerim Lindved Aydin, Head of Retail i Scandlines.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)