Gå til indhold
Scandlines åbner Easymarked i Rostock Havn

Pressemeddelelse -

Scandlines åbner Easymarked i Rostock Havn

Den 7. oktober 2015 fejres "Grand Opening" af det nye Easymarked.

Allerede i april i år overtog Scandlines driften af Easymarked på havnen i Rostock. Den hidtidige ejer, Reinhard Berner, ønskede at overdrage virksomheden på grund af alderdom og valgte Scandlines som den rette til at videreføre Easymarked i samme ånd. Scandlines havde med sin store erfaring inden for detail- og grænsehandel afgivet det mest professionelle tilbud og ser Easymarked som et fornuftig supplement til den eksisterende portefølje.

Den nye butik åbnes i fantastiske omgivelser efter lang tids forberedelse og total renovering af en nærliggende lagerhal. Arkitekten Gordon Knoll fra Dresden har på kun fire måneder skabt et moderne supermarked, der nu huser det nye Easymarked, og målet er fortsat at bidrage til udvalget af de mange forskellige serviceydelser på havnen. Jens Ola har på vegne af Scandlines stået i spidsen for ombygningen, der er blevet fuldført på kortere tid end forventet.

Easymarked var oprindeligt placeret på Ost-West Straße på havneområdet. Den nye placering små 500 meter mod vest på Gödeke-Michels-Straße er først og fremmest bedre, da det er lige over for Finnlines’ færgeterminal og tæt på check-in til Stena Line og Scandlines.

Scandlines åbner Easymarked i Rostock Havn 2

Sortimentet i Easymarked vil fortsat være målrettet primært finske og svenske kunder samt europæiske lastbilchauffører, der gør stop på havnen i Rostock. Men også lokale er velkomne. Blandt det indbydende udvalg vil det være muligt, at finde spændende produkter fra de skandinaviske lande.

Easymarked vil helt bevidst ikke blive markedsført under Scandlines- og BorderShop-navn eller logo. Det sker i respekt for den særlige historie og det navn Easymarked har haft i Rostock Überseehafen.

Scandlines åbner Easymarked i Rostock Havn 3

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. 
Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)