Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Rekordpåske over Øresund

Scandlines har noteret en markant fremgang i årets påsketrafik på overfarten
Helsingør-Helsingborg sammenlignet med påsken 2008. Således rejste hele 50 procent flere passagerer med rederiets færge fra Danmark til Sverige i påskedagene i forhold til sidste år. Samtidigt steg antallet af passagerer, der rejste fra Sverige til Danmark med 15 procent i forhold til påsken i fjor.

”Antallet af passagerer i påsken har oversteget alle vores forventninger, og det er glædeligt at se en vækst fra såvel Danmark som Sverige. Det er en klar indikation for, at færgerejser er et attraktivt alternativ i den nuværende økonomiske situation, hvor man stadig ønsker at foretage sig noget i ferier og på helligdage” siger Henrik Rørbæk, linjechef på Scandlines’ Helsingør-Helsingborg.

Væksten på 50 procent fra Danmark og 15 procent fra Sverige ses både på lokalrejsende og rejsende ud i Europa.

Nyeste tal fra Scandlines viser også en stigning på 45 procent i antallet af endagsrejsende fra Danmark til Sverige i påsken 2009 i forhold til samme periode sidste år. Samtidig steg antallet af endagsrejsende, der sejlede med Scandlines fra Sverige til Danmark og videre mod Tyskland, med 25 procent sammenlignet med påsken 2008.

”Udviklingen i påsken indikerer, at rejser med bil er blevet mere attraktive. Vi tror, at denne trend vil fortsætte i forbindelse med den kommende højsæson, hvilket vil være positivt for Scandlines’ overfart Helsingør-Helsingborg,” slutter Henrik Rørbæk.

For yderligere information kontakt Henrik Rørbæk, linjechef Helsingør–Helsingborg, på telefon +46 42 18 60 55. 1


Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)