Gå til indhold
Rejs med Scandlines til en fantastisk nytårsaften i storbyen i Berlin og Hamborg

Pressemeddelelse -

Rejs med Scandlines til en fantastisk nytårsaften i storbyen i Berlin og Hamborg

Vi vil alle gerne have en uforglemmelig nytårsaften. Scandlines giver dig her inspiration til en fantastisk en af slagsen i Hamborg og Berlin. Her venter spektakulære nytårsfester – kun få timer fra færgelejerne i Tyskland. Her får du en guide til de bedste nytårsfester syd for grænsen. 

Berlin er en af Europas mest kendte og besøgte metropoler, ikke mindst omkring nytårsaften, for kun få byer i Europa sætter så meget gang i festen, som Berlin gør. Hvis man vælger at fejre nytår i den tyske hovedstad, passer Scandlines’ rute Gedser-Rostock perfekt - fra havnen i Rostock er der kun to timers kørsel til Berlin.

Vil man hellere fejre nytåret i Tysklands nye hit-storby, er det Hamborg, GPS’en skal indstilles på. Rejs via Rødby-Puttgarden – og efter bare halvanden times kørsel fra Puttgarden rammer man havnebyen, der aldrig sover.

Her får du forslag til perfekte steder at fejre nytåret, når klokken slår 12 i Berlin og Hamborg. Og der er noget for enhver smag:

BERLIN - Nytårsfest ved Brandenburger Tor

På området omkring Berlins vartegn, Brandenburger Tor, samles omkring 1 million mennesker hvert år for at fejre det nye år og sige farvel til det gamle. På det 80.000 kvadratmeter store område er der underholdning, koncerter i festtelte, mad og drikke og ikke mindst et imponerende flot lyd- og lysshow. Desuden skydes det nye år ind med et fyrværkerishow, der er kendt for at være et af de bedste i Europa.

Se mere på www.visitberlin.de/en/event/12-31-2013/new-years-eve-party-at-brandenburg- gate-2013.

BERLIN - Nytårskoncert og middag på Charlottenburg Slot

I Orangeriet på Charlottenburg Slot er der koncert nytårsaften. Orkestret Berliner Residenzorchester vil opføre værker af Mozart og Johann Strauss. Stemningen forstærkes af, at serveringspersonale og orkester bærer traditionelle barokke kostumer. En eksklusiv fire- retters menu serveres i Paradehusets vestlige fløj.

Læs mere på www.reservix.de/tickets-silvester-neujahrskonzerte-2013-in-berlin- charlottenburg-grosse-orangerie-im-schloss-charlottenburg-am-31-12-2013/e347530.

BERLIN – Fejr nytår med Blues Brothers

I Berlin kan du feste og fejre det nye år med ingen ringere end selveste Blues Brothers. Eller næsten i hvert fald. For hos Estrel Entertainment er der Stars in Concert-nytårsshow, hvor dygtige entertainere vil optræde som blandt andre Blues Brothers. Showet starter klokken 22.30, og der serveres suppe og ægte berlinsk currywurst, når klokken rammer det nye år. Bagefter er der fest og musik ved DJane Pep de første fire timer af det nye år.

Se mere her www.estrel.com/en/entertainment/current-shows/late-night-show.html.

HAMBORG – Sejl ind i det nye år

Langs floden Elben findes der et væld af nytårsfester. Hamborg er en by, der forstår at feste – og det kan opleves på en af de mange festbåde på floden. Passagerskibet Commodore byder på en 5 timers tur med buffet, drinks og dans. Her er det muligt at få en luksuriøs

oplevelse, der både inkluderer 2 overnatninger, sejlads, mad og drikke og meget mere til en fornuftig pris.
Læs mere på www.hamburg-travel.com/search-book/packages/book-online-now/details/new- year-s-eve-in-hamburg/.

HAMBORG - Reeperbahn

Hamborgs vigtigste underholdningsområde, som før mest var kendt for sit letlevende liv, er i dag meget mere end det. Her er fyldt med teatre, musicals og masser af restauranter og omkring 650 barer. Et garanteret festligt sted at være ved midnat nytårsaften.

HAMBORG - Hafenglanz-Dinner

Mere smukt bliver det ikke - nyd en utrolig udsigt over de oplyste både og dokker langs floden fra Penthouse Elb-Panorama, mens en eksklusiv 5-retters menu indtages. Bagefter kan man se fyrværkeri på en af terrasserne med et glas champagne i hånden.
Læs mere på www.nordevent-shop.de/hafenglanz-dinner.html.

Få mere inspiration til en miniferie omkring nytår i Tyskland på scandlines.dk/miniferier-og- dagsture/inspiration-tyskland/nytaar-i-berlin.

Tag turen til et fantastisk nytår med Scandlines – Economy Extra Billetter fås fra DKK 699,- til Gedser-Rostock og Economy billetter til Rødby-Puttgarden fås fra DKK 299,-. Billetten inkluderer 1 bil og op til 9 personer - se mere og book på scandlines.dk.

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)