Få vores nyheder på mail

Over 50.000 gratis is med Scandlines

Pressemeddelelse   •   Jul 22, 2016 11:29 CEST

Det har bogstavelig talt været en kæmpe succes, at Scandlines på de store rejsedage i juli har budt kunderne på gratis is.

I alt blev der uddelt mere end 50.000 gratis is i opmarchbanerne i Rødby den 1., 2., 8., 9. og 16. juli 2016.

”God service bliver prioriteret højt hos Scandlines, og med mulighed for gratis is kunne vi yderligere bidrage til en god kundeoplevelse”, siger Anette Ustrup Svendsen, Communications Manager hos Scandlines.

Både små og store kunder fik sig derfor en dejlig overraskelse, da Hjem-IS bilens karakteristiske klokke gik i gang og medarbejderne i isbilen med et smil på læben uddelte den gratis forfriskelse og ønskede en god rejse.

Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2015 i alt 15 millioner passagerer, 3,3 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 65.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument