Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ny endagsbillet til juleindkøb i Tyskland

Scandlines har lanceret en ny endagsbillet, som gør det muligt at tage på juleindkøb i Tyskland
til meget fordelagtige priser. Således kan en familie komme over Østersøen for helt ned til 250,- kroner t/r. Billetten findes i to varianter – en til hver af overfarterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock. Med den nye billet har passagererne op til femten timers ophold i Tyskland, hvor der venter stemningsfulde julemarkeder og spændende butikker.

Er du en af dem, der tror, at det er for dyrt at krydse Østersøen for at tage på juleindkøb med egen bil til Tyskland? Så kan du godt tro om igen. Til og med den 21. december 2008 tilbyder Scandlines nemlig en særlig endagsbillet til sine to Tysklandsoverfarter Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock. Den såkaldte ”julekup endagsbillet” kan erhverves for helt ned til 250,- kroner t/r. Billetten giver mulighed for ophold i Tyskland i op til femten timer, så der er masser af tid til at udforske de tyske julemarkeder og butikker, inden turen går tilbage til Danmark.

Julekup endagsbilletten koster 650,- kroner til overfarten Gedser-Rostock. Prisen gælder for en personbil med op til ni passagerer. Personbiler over seks meter betaler 810,- kroner. Prisen gælder for udrejse med færgen fra Gedser klokken 7.00 eller 9.00 og returrejse samme dag fra Rostock klokken 17.00 eller 19.00. Der medfølger en værdikupon på 350,- kroner. Værdikuponen kan på hjemvejen indløses til kontanter eller benyttes som betaling i supermarked og parfumeri om bord, hvor der kan spares op til 30 % på parfume, kosmetik, tasker og accessories i forhold til priserne i land. For medlemmer af Scandlines’ Shopping Klub, der tilbyder gratis medlemskab med adgang til en række rabatter, er værdikuponen på 400,- kroner. Det betyder, at julekup endagsbilletten til overfarten Gedser-Rostock kan erhverves for en nettopris på helt ned til 250,- kroner.

Til overfarten Rødby-Puttgarden koster billetten 410,- kroner. Prisen gælder for en personbil under seks meter med maks. ni passagerer. For personbiler over seks meter er prisen 530,- kroner. Begge priser forudsætter, at udrejsen sker i tidsrummet mellem klokken 7.45 og 9.15 med hjemrejse samme kalenderdag på en afgang efter frit valg. Passagerer, der sejler til Tyskland via denne overfart, kan med fordel tage et smut forbi Scandlines’ Border Shop i Puttgarden, hvor de kan gøre store besparelser på juleindkøbene.

Sammen med endagsbilletten til begge overfarter udleveres desuden to cateringkuponer. Med disse kuponer kan passagererne sætte sig til bords i færgernes restaurant og nyde en morgenbuffet for 59,- kroner på udrejsen og en juleplatte for 89,- kroner på hjemrejsen. Værdiog cateringkuponerne skal benyttes samme dag, som de er udstedt.

Julekup endagsbilletten bookes på www.scandlines.dk, hvor der findes mere information om såvel billetten som Scandlines’ øvrige tilbud. På www.scandlines.dk/ShoppingklubFront/Front_DK kan du gratis blive medlem af Shopping Klub.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)