Gå til indhold
Ny billet er smart for campister

Pressemeddelelse -

Ny billet er smart for campister

Kalenderen siger sommer, og det betyder, at det er højsæson for at køre campingvognen ud af garagen og ind i sommerlandet sydpå.

Danskerne er glade for at tage hjemmet på nakken og rejse med campingvognen som fast ledsager på sommerferien. For mange danskere er det synonymt med frihed, at man kan tage ferieboligen med sig og enten køre ud i det blå mod skiftende destinationer eller parkere campingvognen et godt sted syd for den dansk-tyske grænse og derfra køre på udflugter. Mange danskere tager til Tyskland eller endda længere sydpå i Europa for at campere.

For alle camping-elskere er der nu kommet en ny, smart færgebillet, der kan købes til Scandlines-overfarterne Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden. Billettypen har fået det passende navn Smart Camping-billetten. I al sin enkelhed går den ud på, at man sommeren igennem kan rejse med sin bil og campingvogn eller autocamper på Scandlines’ to overfarter til samme pris, som det koster at rejse med en almindelig personbil på op til 6 meter ved køb af en Economy Extra billet. Det vil sige, at længdetillægget, der normalt er på campingvognen eller autocamperen, er skåret fra, og man får faktisk campingvognen med gratis. De sparede penge kan passende bruges til andre gode ting på ferien.

På campingferie i Tyskland

Der findes masser af fantastiske steder i Europa at campere og tilbringe sommeren. I Tyskland eksempelvis er der over 1.100 campingpladser. På grund af de mange forskellige oplevelser, nabolandet mod syd byder på, kan man sagtens campere eksempelvis i Brandenburg uden for Berlin og nyde grønne områder, gamle slotte og ro – og hurtigt slå et sving ind til metropolen Berlin og få fyldt op på den kulturelle konto med udstillinger, shopping og lækker mad.

Har man ikke besluttet sig for, hvornår turen skal gå hjemad igen, kan man vente med at booke sin færgebillet op til en time før, færgen sejler. Så der er ingen undskyldning for ikke at nå at få det hele med i sin sommerferie.


Fakta om Smart Camping-billetten:

  • Billetten gælder for autocamper og campingvogn, dog ikke autocamper på op til 8 meter
  • Man betaler kun for en bil på op til 6 meter – og sparer længdetillægget
  • Billetten kan bookes online, og det skal ske indtil 1 time før afgang
  • Ombooking er ikke muligt. Afbestilling er dog muligt med Refund Service, se evt. Scandlines
  • Billetten gælder kun på den bookede afgang. På Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock er billetten gyldig fra kl. 00.01-06.00
  • Billetten kan benyttes hos Scandlines frem til den 10. september 2017


Smart Camping-billetten kan bookes på www.scandlines.dk

Læs mere om Scandlines på www.scandlines.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2016 i alt 15 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 1 million fragtenheder og 64.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Kundeservice

Kundeservice

Mandag - fredag 8-18 Lørdag - søndag 9-17 +45 33151515
Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale