Gå til indhold

Pressemeddelelse -

”Nordtysklands bedste fritidspark” åbner i påsken

HANSA-PARK, som i 2009 blev valgt til Nordtysklands bedste fritidspark af det tyske
Institut for Servicekvalitet, åbner skærtorsdag for en ny sæson med masser af forlystelser for store og små. Blandt højdepunkterne er den hårrejsende rutsjebane "Forbandelsen fra Novgorod" og en række nye byer i temaverdenen "Hanseforbundet i Europa".

Det er et sikkert forårstegn, når HANSA-PARK skærtorsdag, den 1. april, slår portene op for endnu en forrygende sæson. Og HANSA-PARK har noget at have det i, når de lover gæsterne en dag spækket med forlystelser og underholdning – vel at mærke for hele familien. For parken blev i 2009 kåret som Nordtysklands bedste fritidspark af det tyske Institut for Servicekvalitet. Instituttet lagde i sin udnævnelse særlig vægt på alsidigheden i HANSA-PARKs underholdningsog forlystelsestilbud, på det høje serviceniveau, de mange gastronomiske tilbud og de familievenlige parkeringsforhold.

HANSA-PARK sætter en ære i hele tiden at udvikle sine attraktioner, så gæsterne får mest muligt ud af deres besøg. Ingen vovehals med respekt for sig selv bør eksempelvis gå glip af den store rutsjebane "Forbandelsen fra Novgorod", der blev indviet i 2009. Der venter også store oplevelser i to helt nye afsnit i temaverdenen "Hanseforbundet i Europa", hvor man nu kan gå på opdagelse i de historiske byer Rostock, Visby, Hamburg og Brügge.

Fra Danmark er det nemt at komme til HANSA-PARK med Scandlines' færger mellem Rødby og Puttgarden, hvorfra der bare er tre kvarter i bil. Scandlines tilbyder i 2010 en meget attraktiv familiebillet til HANSA-PARK til 895,- kroner. Prisen dækker fri adgang til alle forlystelser for op til seks personer og færgebillet på Rødby-Puttgarden med ud- og hjemrejse samme dag for en personbil på op til seks meter.

HANSA-PARK ligger i Sierksdorf ved Lübeck, og er en af Tysklands største og mest populære forlystelsesparker.
Parken åbnede i 1977 og besøges årligt af over 1 million mennesker. Foruden karruseller, rutsjebaner og sjove vandoplevelser byder parken på flotte shows i form af akrobatik, teater, cirkus, ballet og live musik. HANSA-PARK holder åbent hver dag fra kl. 9-18. Børn under 4 år kommer gratis ind, mens det koster 22,- euro (cirka 164,- kr.) for børn mellem 4 og 14 år samt voksne over 60. Besøgende mellem 15 og 60 år betaler 28,- euro (cirka 208,- kr.). Entréen giver gratis adgang til forlystelserne.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)