Gå til indhold
NFH’s hjemmebane skifter navn til Scandlines Arena

Pressemeddelelse -

NFH’s hjemmebane skifter navn til Scandlines Arena

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) og Scandlines’ BorderShop har indgået en aftale om, at Nykøbing F. Hallen skifter navn til Scandlines Arena under alle NFH’s kampe.

Midt i maj donerede verdens bedste BorderShop tre verdensmestre til NFH’s kvindelige håndboldhold, der også i sæsonen 2014-15 spiller i verdens bedste liga.

Scandlines har en klar strategi om at støtte elitesporten i det sydøstlige Danmark og glæder sig derfor over aftalen med NFH. NFH’s faste hjemmebane PriceRunner Arena i Nykøbing har gennem et år huset Danmarks bedste publikum. Efter den forgangne ligasæson var det suverænt den håndboldarena, der havde den største belægningsprocent blandt samtlige ligaklubber.

”Vi har sammen med NFH skabt et værdifuldt produkt. Det er vi stolte over, ” siger Direktør for PriceRunner Martin Andersen. Nu giver PriceRunner bolden videre til Scandlines, og dermed får NFH yderligere forstærket sit fundament i den kommende liga-sæson.

Kerim Lindved Aydin, Head of Retail og Senior Vice President hos Scandlines, siger: ”Vi følger vores strategi om at støtte professionelle, sportslige aktiviteter på vores hjemmebane, som er Lolland-Falster og Sydsjælland, og jeg er derfor glad for, at vi nu har Scandlines Arena i Nykøbing Falster og BorderShop Arena i Maribo. Vi tror på, at NFH fremover får succes blandt de bedste, og vi vil gerne vise, at Scandlines’ BorderShop og NFH står sammen i ’verdens bedste liga’.”

Direktør i NFH Søren Jakobsen fortsætter: ”NFH har igennem hele sidste sæson i verdens bedste liga skabt en solid markedsføringsplatform – både på og uden for banen. Vi er stolte af, at vores store vedvarende arbejde bærer frugt, og vi har nu et stærkt produkt, der sætter hele vores region på Danmarkskortet. Også på de sociale medier høster vi stor succes med stadig stor tilgang af trofaste fans, og dermed vokser gruppen af Danmarks bedste publikum”.

PriceRunner fortsætter sammen med Scandlines BorderShop som primær samarbejdspartner for NFH.

PRESSEKONTAKT hos NFH:
Kristian Jakobsen
Telefon +45 28 90 11 11
kj@nfh.dk
www.nfh.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2013 transporterede vi 11 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler og 0,7 millioner fragtenheder på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

 

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale