Gå til indhold
NFH og Scandlines’ BorderShop i verdens bedste liga

Pressemeddelelse -

NFH og Scandlines’ BorderShop i verdens bedste liga

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) og Scandlines’ BorderShop har netop indgået et samarbejde. NFH’s damehold er i denne sæson rykket op i landets bedste række, så begge parter er nu i verdens bedste liga! 

I foråret 2013 sikrede NFH’s kvinder sig oprykning til landets bedste håndboldrække, og de vil kæmpe hårdt for at forblive blandt de 12 bedste i Danmark. Med en samarbejdsaftale med Scandlines’ BorderShop er det blevet en smule lettere at nå dette mål; NFH kan nu koncentrere sig om at styrke spillet og konsolidere klubben.

Allerede onsdag den 30. oktober 2013 klokken 20:00 går det løs, når træner Kenneth Sahlholdts piger løber ind på gulvet til tv-kampen mod Viborg HK, der i øjeblikket ligger nummer tre i ligaen. NFH har til gengæld Danmarks bedste publikum, der i en formentlig udsolgt hal vil sørge for en helt speciel stemning.

I et tæt samarbejde med fanklubben NFH Supporters glæder NFH sig til at intensivere den totale håndboldoplevelse – sloganet ”BorderShoppen og Falster elsker Salles piger” vil onsdag aften uden tvivl kunne høres langt sydligere end Scandlines’ havn i Gedser, der med en stor havneudvidelse er gjort klar, til der indsættes to nye færger i 2015.

Scandlines glæder sig til sammen med NFH at markedsføre Lolland Falster gennem sportslige og kulturelle oplevelser. Kerim Lindved Aydin, Head of Retail og Senior Vice President hos Scandlines siger: ”Vi er meget imponerede over NFH’s fremgang, fightervilje og de mange aktive støtter, det er lykkedes dem at mobilisere. Vi vil som virksomhed gerne støtte lokalområdets flagskib i sportens verden og hjælpe NFH til at beholde de stærke spillere og styrke holdets målsætning om at blive i verdens bedste kvindeliga. Som vi siger i BorderShoppen: Vi skal have råd til mere af det sjove! I Scandlines kan vi lade os inspirere af holdets sammenhold og kampgejst i vores arbejde med at styrke Gedser-Rostock-overfarten. Vi glæder os meget, til den nye omfartsvej omkring Nykøbing F. er færdig, og vil gerne benytte lejligheden til at takke for det gode samarbejde med Guldborgsund Kommune.”

Søren Jakobsen, Direktør hos NFH udtaler: ”Det er på mange måder en attraktiv aftale, som stiller os rigtigt godt, inden Dansk Håndbold Forbund fra næste sæson indfører stigende kapitalkrav. Vi er meget glade for, at det er lykkedes at tiltrække en stor virksomhed som Scandlines’ BorderShop, og deres tilgang er en betydelig blåstempling af vores arbejde”.

“Den treårige aftale med BorderShoppen giver os virkelig mulighed for at tænke langsigtet på det sportslige område, hvilket er vigtigt, når vi skal sætte os nye mål i de kommende år”, udtaler Formand hos NFH, Henrik Hansen.

Læs mere om Scandlines på www.scandlines.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale