Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Morten Haure-Petersen styrker topledelsen i Scandlines

Per 1. april 2011 er Morten Haure-Petersen (46) udnævnt til Chief Customer Officer (CCO)
i en nyoprettet stilling hos Scandlines. Han har ansvaret for passagertrafik, retail og catering.

Morten Haure-Petersen er dansker og har en MBA fra Scandinavian International Management Institute i Danmark. I løbet af sin karriere har han samlet bred erfaring inden for retail og catering, først og fremmest i den internationale systemgastronomi, og den erfaring vil nu komme Scandlines til gode.

Morten Haure-Petersen har desuden været Vice President Europe hos Gate Gourmet, som er verdens største selskab inden for flycatering, med hovedsæde i Schweiz. Før da var han administrerende direktør i Tyskland for det amerikanske YUM! Restaurants International, som blandt andet omfatter fastfood-kæderne Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken og Taco Bell.

Siden 2005 har Morten Haure-Petersen været administrerende direktør for Apetito Catering Europe BV, et førende cateringselskab med aktiviteter i Tyskland, Holland og Frankrig.

Den nye CCO ser et stort potentiale i Scandlines, og han glæder sig til at tage fat på den nye opgave.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)