Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Miniferie til minipris - ny ”Weekendbillet” fra Scandlines

Scandlines er nu klar med et nyt initiativ til danskere, som har lyst til en kort
weekendferie med bilen i det nordtyske. Rederiets nye ”Weekendbillet” giver ikke bare billig overfart, men inkluderer også mad på rejsen.

Miniferier er oppe i tiden og mange mennesker har brug for et hurtigt og nemt afbræk i en stresset hverdag. Derfor lancerer Scandlines nu en ny ”Weekendbillet”, som kombinerer en billig rejse fra Gedser til Rostock med gratis mad om bord.

I Gedser udleveres en voucher, der kan anvendes på udrejsen, og som kan indløses til to gange Baltic Schnitzel, to gange Hamburger Steak eller to gange morgenmadsbuffet. En ”Weekendbillet” koster 999,- kroner tur/retur for en personbil under seks meter og gælder på udvalgte afgange.

”Tidens trends taler deres tydelige sprog: flere og flere af vores kunder vælger korte rejser over en weekend. Derfor har vi valgt at sammensætte et specielt tilbud, som ikke bare er billigt, men som tilbyder merværdi i form af mad om bord”, udtaler Produktchef hos Scandlines, Brian Lindorf Hansen.

”Weekendbilletten” er gyldig på afgange fra Gedser torsdag fra klokken 13.00 til fredag klokken 13.00 og afgange fra Rostock søndag klokken 11.00, 13.00 og 15.00. Den specielle billet kan bookes på nettet eller på telefon 33 15 15 15 med koden ”Weekendbillet”. Billetten er gyldig frem til 10. juni og igen fra 6. september til 21. november 2010, hvilket er højsæson for danskernes weekendrejser.

På Scandlines hjemmeside www.scandlinestrips.dk findes tips om miniferier til Rostock, Berlin, Schwerin og andre nordtyske byer. På samme side findes også en række rejseguider i printvenligt format, som kan downloades gratis. Billetter kan også bookes online på www.scandlines.dk.


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)