Gå til indhold
Mette Gravholt spiller i den gule NFH trøje for kommende sæson

Pressemeddelelse -

Mette Gravholt spiller i den gule NFH trøje for kommende sæson

En af Danmarks bedste kvindelige håndboldspiller, Mette Gravholt, bliver ny NFH spiller fra næste sæson.

Igennem massive samarbejdsaftaler med Scandlines BorderShop i spidsen er det lykkedes at tilføre endnu en stærk kapacitet til NFH holdet for kommende sæson, når NFH spiller håndbold i Scandlines ARENA i Nykøbing Falster, og hvor der satses endnu mere på det næste step – som kaldes NFH Version 2.0+.

”Det er med stor glæde, vi kan præsentere endnu en klassespiller i NFH. Vi har, siden Camilla Fangel meldte ud, hun skifter til SK Århus, været på udkig efter en klassestreg. Da Mette Gravholt tidligere på året medmeldte, hun stopper i Viborg, tog vi naturligvis kontakt. Med Niels Agesen som ny træner og Kristina ”Mulle” Kristiansen som ny playmaker så Mette gode muligheder i NFH. Så derfor er det med stolthed, jeg kan byde Mette Gravholt velkommen i NFH i de næste 3 sæsoner”, siger NFH Formand – Henrik Hansen.

Om kontrakten med NFH udtaler Mette Gravholt, ”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af NFH til næste sæson. Det virker som en god klub med masser af opbakning, en god hjemmebane og trofaste fans.”

Det har været muligt at sikre økonomisk opbakning til Mette Gravholts kontrakt, med hjælp fra en række regionale samarbejdspartnere – under navnet “Gravholdet” - der massivt bakker op om håndbolden på Lolland-Falster. Ikke mindst NFH’s største samarbejdspartner, Scandlines BorderShop, der sikrer NFH Version 2.0+ økonomisk rygstød.

Senior Vice President hos Scandlines BorderShop, Kerim Lindved Aydin udtaler, “Med NFH Version 2.0+ viser klubben endnu større ambitioner end hidtil set, og som største samarbejdspartner ønsker vi selvfølgelig at bidrage til denne fantastiske udvikling. NFH er en vinderklub, og det viser de tre seneste signinger med al tydelighed. Det er Scandlines BorderShop glade og stolte over at kunne støtte med tilgangen af Mette Gravholt.“

Tilgangen til NFH truppen kommer i kølvandet af sidste uges tilgang af en af Danmarks bedste playmakere, Kristina Kristiansen, bedre kendt som ”Mulle”.

“Jeg ser frem til at blive samlet med ”Mulle” og Niels igen og være med til for alvor at sætte NFH på landkortet, som en klub der kan være med i toppen af dansk kvindehåndbold”, slutter Mette Gravholt - NFHs nyeste tilgang til holdet i den gule trøje.

PRESSEKONTAKT hos NFH:

Formand, Henrik Hansen 
Telefon +45 2231 4041
hh@nfh.dk

Direktør, Søren Jakobsen
Telefon +45 3030 0251
sj@nfh.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et stort europæisk færgerederi. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer Scandlines en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2014 transporterede Scandlines 11,1 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler, 700.000 fragtenheder og 50.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale