Gå til indhold
Med Scandlines på skiferie

Pressemeddelelse -

Med Scandlines på skiferie

Skal du snart på skiferie, så undgå at komme off-piste allerede fra start. Med Scandlines har du mulighed for at vælge den direkte vej til lige netop dit rejsemål. Tv-vært og skiguru Thomas Uhrskov fortæller, hvordan du kan spare både tid og kilometer.

Vinterferien venter lige rundt om hjørnet og mange danskere længes efter et par dages afslapning sydpå i de sneklædte bjerge. Vi har bedt Thomas Uhrskov, som blandt andet er kendt fra programserien ”To på ski”, om at komme med gode råd og tips til, hvordan man kan spare tid og kilometer på rejsen. Så lyt godt efter, hvis du er en af dem, der endnu ikke har besluttet sig for, hvilken vej turen skal gå.

I videoen med overskriften ”Sejl på skiferie” har Thomas særligt fokus på transportmulighederne sydpå, og ønsker man at tage den direkte vej, er færgeoverfarten Gedser-Rostock det helt oplagte valg ned til eksempelvis de østrigske Alper. Den lige vej over Gedser-Rostock byder på bedre og mere lige motorvej end omkring Hamburg og sydover, og det giver god mulighed for at spise, handle og hvile inden den lange rejse. Samtidigt kan du spare 170 kilometer i forhold til Storebæltsbroen. Nyd den friske havluft, få røde kinder og stræk benene ud, så de er klar til at suse ned af bakkerne!

Find videoen og den helt rigtige færgerute her: www.scandlines.dk/ski

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden.

Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale