Gå til indhold
Kunderne er vilde med Starbucks – også på Scandlines’ færger mellem Danmark og Tyskland

Pressemeddelelse -

Kunderne er vilde med Starbucks – også på Scandlines’ færger mellem Danmark og Tyskland

Siden maj 2016 har Scandlines-kunder haft mulighed for at nyde en god kop Starbucks-kaffe på farten, når de rejser med færgerne på ruten Rødby-Puttgarden. Kunderne har været rigtig glade for denne mulighed. Scandlines udvider derfor nu samarbejdet med verdens største kaffebrand til også at dække de to nye hybridfærger på ruten Gedser-Rostock.

I 2016 indgik Scandlines som det første færgerederi i Norden et samarbejde med verdens største kaffebrand, Starbucks. Om bord på færgerne M/F Deutschland og M/F Schleswig-Holstein, der sejler på ruten Rødby-Puttgarden, har vi siden maj 2016 testet konceptet med salg af Starbucks’ kaffe- og teprodukter – og det har vist sig at være den helt store succes.

Vores kundeundersøgelser viser, at passagererne er meget begejstrede for Starbucks om bord på færgerne. Scandlines har derfor nu valgt at udvide samarbejdet med Starbucks til også at gælde rederiets nye hybridfærger på ruten Gedser-Rostock.

I kiosken GoodtoGo på M/F Berlin og M/F Copenhagen tilbyder Scandlines nu produkterne Americano, Cafe Latte, Cappuccino, Espresso, Hot Chocolate og Tea, alle brygget på Starbucks’ produkter i den velkendte høje kvalitet. Specielle sæsonvarer vil supplere det faste sortiment, så der gennem hele året er noget for enhver smag.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde vores mange kunder en rigtig god kop kaffe om bord samtidig med, at de nyder de gode faciliteter og den fantastiske udsigt ud over havet. Vi har for længst gjort op med dårlig færgekaffe hos Scandlines – med de nye færger satser vi på kvalitet hele vejen igennem,” siger Anette Ustrup Svendsen, Head of Corporate Communications hos Scandlines.

Alle ansatte i GoodtoGo har fået en grundig produkttræning om bord af Starbucks’ egen repræsentant.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden. Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2015 i alt 15 millioner passagerer, 3,3 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 65.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale