Gå til indhold
Ferie med 127 km i timen: Hansa Park indvier rutsjebane med 70 meters fald

Pressemeddelelse -

Ferie med 127 km i timen: Hansa Park indvier rutsjebane med 70 meters fald

Europas kun tredje hypercoaster-rutsjebane er netop åbnet i den nordtyske forlystelsespark Hansa Park – tag en tur, hvis du tør!

Hvad rimer ’sommerferie’ på? Smil, sjov og uforglemmelige oplevelser. I torsdags åbnede den nordtyske forlystelsespark Hansa Park en attraktion, de fleste nok sent vil glemme, hvis de prøver den. Europas kun tredje hypercoaster er nemlig netop indviet – og den er ikke for sarte sjæle! Med op til 127 kilometer i timen i de 3,5 minutter, turen varer, er det ét langt, hæsblæsende adrenalinkick, der venter den modige ’passager’. Attraktionen har fået navnet KÄRNAN, der refererer til det svenske middelalderfæstningsværk i Helsingborg i Sverige med samme navn.

Rederiet Scandlines har i mange år samarbejdet med Hansa Park og har sendt mange danskere på besøg i den populære nordtyske forlystelsespark med rabat – og i år er ingen undtagelse. Scandlines fejrer den nye hypercoaster med et tilbud, der er til at forholde sig til: fra i morgen og frem til den 1. november kan hele familien med op til 6 personer få rejsen tur-retur på en 1-dagsbillet via Rødby-Puttgarden, gratis Breakfast Buffet om bord for børn, 10 procent rabat på LEGO© i BorderShop og 6 dagsbilletter til Hansa Park for 999,- kroner.

Hansa Park ligger kun 45 minutters kørsel fra Puttgarden og har med sine flere end 125 attraktioner noget for alle aldre i familien. Kun 7 af attraktionerne har en alders- eller højdebegrænsning, så der skulle være nok at vælge imellem af rutsjebaner, vandrutsjebaner og søløveshows.

KÄRNAN er Hansa Parks hidtil største projekt og er parkens helt store nyhed i år. Og det spektakulære bygningsværk er da også helt særligt – kun i Barcelona og München findes andre hypercoastere i Europa. KÄRNAN har fået fuld opmærksomhed med sin helt egen hjemmeside, film og ikke mindst soundtrack indspillet af et symfoniorkester - se mere her: http://www.kärnan.de/en

Fakta:
Hansa Park åbner hver dag indtil d. 1. november kl. 9.00 og lukker først kl. 18.00.
Hansa Park ligger geografisk som et oplagt sted både at stoppe på vej længere sydpå på bilferien og som et udflugtsmål i sig selv.
Hansa Park billetten hos Scandlines koster 999,- kroner. Rejser man 2 voksne og 2 børn har man på færgebilletterne og entreen til Hansa Park alene sparet 485 kroner.

Læs mere på http://www.scandlines.dk/miniferier-og-dagsture/inspiration-tyskland/hansa-park.aspx

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden.

Kerneforretningen består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)