Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Endagsbilletter til Sverige hitter

Scandlines’ endagsbilletter på ruten Helsingør-Helsingborg er et stort hit hos de danske
forbrugere. Rederiet har registreret en stigning på 51 procent i salget af disse billetter i de to første måneder af 2009 sammenlignet med samme periode sidste år. Især ski- og shoppingfolket benytter smutturen over Øresund til at nyde godt af den lave svenske krone.

Hvad enten man er til shopping eller ski, så har den lave svenske krone gjort en tur over Øresund til en billig fornøjelse for de danske forbrugere. På Helsingør-Helsingborg-overfarten mærker rederiet Scandlines en klar stigning i interessen for deres endagsbilletter, som blandt andet giver rabatter til svenske forlystelser og shopping-centre. I januar og februar 2009 er salget af disse billetter steget med ikke mindre end 51 procent i forhold til samme periode året før.

”Det er jo efterhånden blevet en rigtig god forretning at tage på ski eller shopping i Sverige, og vi er glade for, at danskerne i den grad har taget endagsbilletterne til sig. Vores seneste tiltag på endagsfronten er billetten til shopping-centret Gekås i Ullared, som ligger cirka halvanden times kørsel fra Helsingborg. Her er der virkelig penge at spare for de danske forbrugere, så vi forventer, at de flotte vækstrater på ruten fortsætter”, siger Linemanager på ruten Helsingør-Helsingborg, Henrik Rørbæk.

Med Scandlines’ endagsbilletter kan danske passagerer komme hurtigt frem til de sydsvenske skianlæg Isaberg og Vallåsen eller til det enorme shopping-center Gekås i byen Ullared. Endagsbilletten til Gekås koster 345 kroner for en personbil med op til ni passagerer og inkluderer et gavekort på 100 kroner til Gekås varehus. Læs mere om Scandlines’ tilbud og book endagsbilletterne på www.scandlines.dk

For mere information kontakt Henrik Rørbæk, Linemanager hos Scandlines, på telefon (+46) 42 18 60 55, mobil (+46) 703 28 60 55 eller mail henrik.rorbaek@scandlines.se


Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)