Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ekstra billige færgebilletter skal lokke danskerne på storbyferie i Tyskland

Tyvstart sommerferien med en billig storbysviptur til Berlin eller Lübeck. Sådan
lyder opfordringen fra Scandlines, der håber at sende 108.000 ekstra feriehungrende danskere på billig bilferie i maj og juni.

Selvom forårssolen skinner og fuglene synger, er der for mange danskere stadig for lang
tid til ferieperioden i juli og august. Men hvorfor overhovedet vente? Scandlines har sat 108.000 ekstra økonomibilletter billigt til salg mellem Rødby-Puttgarden og Gedser- Rostock i hele maj og juni. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tyvstarte ferien og nyde forsommeren med shopping i Lübeck eller sightseeing i Berlin.

”Lübeck og Berlin ligger lige om hjørnet og har masser at byde på i forhold til kultur, gastronomi og oplevelser. Med vores 108.000 ekstra billige billetter er der ingen undskyldning for ikke at tage kæresten eller den lille familie med på en forlænget weekend hen over helligdagene i maj og juni”, siger Brian Lindorf Hansen, product manager hos Scandlines.

Scandlines sender hvert år mere end syv millioner passagerer med færgen til Tyskland, hvilket gør de to passageroverfarter til nogle af de travleste i Europa. Med de ekstra økonomibilletter kan passagerer spare op til 50 procent på returbilletterne over Østersøen.

Fest i Berlin og hygge i Lübeck

Særligt den tyske hovedstad har en plads i danskernes feriehjerter. For nyligt kunne hotels.com fortælle, at Berlin var danskernes foretrukne feriehovedstad foran metropoler som London og New York. Udover klassikere som „Unter den Linden“, Brandenburger Tor og det jødiske museum byder Europas nye kulturhovedstad også på enestående kulturoplevelser som for eksempel den store sommerfestival, Kulturkarnevallet, i slutningen af maj. Og savner man inspiration til spændende oplevelser, har Scandlines udviklet et oplevelseskatalog med inspirerende tips, tricks og store rabatter til tyske topattraktioner, som passagererne kan tage med sig fra færgerne og videre ud på rejsen i Tyskland. Fra København er der med færgen fra Gedser til Rostock cirka seks timer i bil til Berlin.

Også Lübeck har meget at byde på for hele familien. Den historiske handels- og kulturby er kendt for sin fantastiske arkitektur og flotte, gamle kirker, men byder også på gode shoppingmuligheder og lækre restauranter. Ved Travemünde kan hele familien bade på den store sandstrand og skal det være endnu vildere, er den store, populære forlystelsespark Hansa-Park lidt uden for Lübeck bestemt et besøg værd. Der er kun en times kørsel fra færgelejet i Puttgarden til Lübeck.

Scandlines sætter i alt 108.000 ekstra økonomibilletter til salg i maj og juni. 100.000 på Rødby-Puttgarden og 8.000 på overfarten Gedser-Rostock. Billetterne til Rødby- Puttgarden gælder alle ugens dage og koster 299 kroner i maj (normalpris 539 kroner) og 499 kroner i juni (normalpris 619 kroner). Billetterne til Gedser-Rostock gælder mandagonsdag i maj og koster 399 kroner (normalpris 799 kroner). Det eneste krav er, at du booker billetterne minimum 14 dage før afrejse via scandlines.dk.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)