Gå til indhold
Danskerne tager igen Scandlines-færgerne sydpå

Pressemeddelelse -

Danskerne tager igen Scandlines-færgerne sydpå

For første gang i to år står en næsten normal påskeferie for døren, og danskerne tager atter færgen for at komme en tur sydpå. Det giver igen travlhed på Scandlines’ færger.

Antallet af forudbestilte færgebilletter til uge 14 og 15 vidner om, at vi igen tager ud at rejse i påskeferien. På Scandlines-ruten Gedser-Rostock er der den 8., 9., 16. og 18. april 2022 under 10 procents ledig kapacitet tilbage, og generelt bliver der fyldt godt op på Scandlines’ færger sydover.

”Vi anbefaler altid vores passagerer at booke forud – særligt på Gedser-Rostock, hvor der afgang hver anden time. På Rødby-Puttgarden sejler vi hver halve time døgnet rundt, så der er altid en færge klar. Det bliver til over 60 afgange i døgnet,” siger Kommunikationschef Anette Ustrup Svendsen.

”Vores medarbejdere glæder sig rigtig meget til atter at byde glade ferierejsende velkommen ombord efter næsten to år, hvor der i lange perioder har været alt for god plads ombord.”

Rigtig god påske – den starter med en sejltur.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines er et moderne og innovativt rederi med en grøn vision for fremtiden. Vi har en stolt kultur baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde og en maritim historie, som rækker tilbage til 1872.

Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens. Seks af vores syv færger er hybridfærger, og én er desuden udstyret med et innovativt rotorsejl – og det bidrager til at gøre vores færger grønnere.

Vores kerneforretning består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Fokus i alle vores aktiviteter – uanset om det er om bord på vores færger eller i vores BorderShops – er at give vores kunder en god oplevelse.

Med over 41.500 afgange fordelt på syv færger transporterer Scandlines på et normalt år over 7 millioner passagerer, 1,7 millioner personbiler og ca. 700.000 fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale