Gå til indhold
Carsten Nørland efterfølger Søren Poulsgaard Jensen som CEO i Scandlines

Pressemeddelelse -

Carsten Nørland efterfølger Søren Poulsgaard Jensen som CEO i Scandlines

Efter flere end ti succesfulde år i spidsen for Scandlines har Søren Poulsgaard Jensen meddelt bestyrelsen, at han har fundet tiden rigtig til at give stafetten videre. Bestyrelsen har udnævnt Carsten Nørland, Senior Vice President International i Royal Unibrew, til at efterfølge Søren Poulsgaard Jensen som CEO.

“Søren har ydet en fremragende indsats og positioneret Scandlines stærkt til fremtiden som en grøn og konkurrencedygtig leverandør af kritisk infrastruktur, der forbinder Europa og Skandinavien. Carsten Nørland vil bidrage med de helt rette kommercielle og internationale kompetencer og erfaringer, når de gode resultater skal videreføres i de kommende år frem mod og efter åbningen af Femern-tunnelen,” siger Vagn Sørensen, bestyrelsesformand i Scandlines.

Carsten Nørland er 52 år og uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Før sine syv år hos Royal Unibrew havde han ledende stillinger med ansvar for internationale aktiviteter i Copenhagen Airports, Flügger og Masterfoods/MARS Inc.

Carsten Nørland tiltræder den 1. september 2021. Indtil da fortsætter Søren Poulsgaard Jensen sit arbejde for Scandlines, hvor han også vil bidrage til at sikre en smidig overgang for den nye CEO indtil midten af september.

Yderligere oplysninger – bestyrelsesformand, Vagn Sørensen, +45 51 17 00 08.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines

Scandlines er et moderne og innovativt rederi med en grøn vision for fremtiden. Vi har en stolt kultur baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde og en maritim historie, som rækker tilbage til 1872.

Scandlines driver to færgeruter med høj kapacitet og frekvens. Seks af vores syv færger er hybridfærger, og én er desuden udstyret med et innovativt rotorsejl – og det bidrager til at gøre vores færger grønnere.

Vores kerneforretning består i at levere en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Fokus i alle vores aktiviteter – uanset om det er om bord på vores færger eller i vores BorderShops – er at give vores kunder en god oplevelse.

Kontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale