Gå til indhold
BorderShop lægger navn til Nykøbing FC Pinsecup

Pressemeddelelse -

BorderShop lægger navn til Nykøbing FC Pinsecup

”BorderShop Pinsecup” er fremover navnet på det årlige fodboldstævne i Nykøbing Falster, der er kendt som Region Sjællands hyggeligste, største og bedst besatte fodboldstævne for både piger og drenge.

Scandlines har valgt at indgå som samarbejdspartner i BorderShop Pinsecup og vil spille en aktiv rolle i de tre dage henover pinsen med plakater, trøjer og flag og generelt være en stærk medspiller i løbet af stævnet.

BorderShop Pinsecup har fokus på at kunne tilbyde et velfungerende ungdomsstævne med mange attraktive modstandere samt spændende og sjove oplevelser for både børn og forældre, og Scandlines ønsker med sit samarbejde at kunne bidrage yderligere til dette.

Med BorderShop Pinsecup ønsker Scandlines at intensivere sit samarbejde med det lovende lokale idrætsliv på Lolland-Falster. BorderShop Pinsecup forventes at samle over 5.550 mennesker i Nykøbing Falster. De deltagende hold fordeler sig i aldersgrupperne U8 – U14. Blandt de 10- til 12-årige drenge deltager 156 hold, og blandt de 8- til 14- årige piger deltager 60 hold. Det svarer til ca. 3.150 spillere/trænere/frivillige, og med dem følger ca. 2.400 søskende/forældre og bedsteforældre.

Kerim Lindved Aydin, Head of Retail og Senior Vice President hos Scandlines, siger: ”Nykøbing FC’s turnering tiltrækker årligt mange klubber fra hele Danmark, og med sporten som fællesnævner samles vores lokale hold med andre børn og unge. Som lokal virksomhed er det vigtigt for os, at landsdelen kan tilbyde de unge mennesker aktiviteter inden for eksempelvis holdsport, der kan udvikle samarbejdsevnerne og sammenholdet.”

Samarbejdsaftalen gælder i første omgang for to år, og Scandlines og Nykøbing FC planlægger allerede nu flere spændende tiltag i de tre pinsedage, der står i fodboldens tegn.

Ved spørgsmål kontakt venligst:
Stævneformand Leif Trane, tlf. 2343 5259, mail: leif.trane@mertz.dk

Related links

Emner

Tags


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et stort europæisk færgerederi. På to korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2014 transporterede vi 7,5 millioner passagerer, 1,8 millioner personbiler og 0,5 millioner fragtenheder på ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock. 

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)

Relateret materiale