Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ændret shoppingbillet fra Scandlines giver flere kontanter

Kunderne har talt i en ny undersøgelse fra Scandlines - de ønsker større handlefrihed. Derfor ændrer rederiet nu sin populære shoppingbillet, der fremover giver kunderne på ruten mellem Rødby og Puttgarden et kontant beløb på 200 kroner tilbage. På den måde får færgegæsterne mere frihed til at shoppe end tidligere.

Scandlines har for nylig gennemført en kundeundersøgelse for at kortlægge kundernes rejsevaner og ønsker. Undersøgelsen viser blandt andet, at mange rejsende med rederiet ønsker at shoppe ombord, men at de ønsker større handlefrihed. Derfor ændrer Scandlines nu sin shoppingbillet, der gælder på ruten mellem Rødby-Puttgarden, og som fører de danske rejsende til indkøb i den 8.000 kvadratmeter store Border Shop i Nordtyskland.

Den specielle billet, der koster 499 kroner, udløste tidligere en værdikupon på 250 kroner eller 150 kroner kontant. Efter kundernes ønsker dropper rederiet nu kuponerne, og de færgerejsende får i fremtiden refunderet 200 kroner kontant. Det giver større frihed for kunderne, som selv kan vælge, hvad eller hvor de vil shoppe.

Rent praktisk fungerer shoppingbilletten på den måde, at man ved køb af en almindelig endags-færgebillet får 200 kroner kontant tilbage, hvis man starter på sin returrejse senest tre timer efter afrejse. Billetten gælder alle ugens dage på rederiets rute mellem Rødby og Puttgarden i tidsrummet 05.15 – 18.45.

Related links

Emner

Kategorier


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Pressekontakt

Anette Ustrup Svendsen

Anette Ustrup Svendsen

Pressekontakt Head of Corporate Communications +45 26 777 000 (kan ikke modtage sms)