Få vores nyheder på mail

Tage Reinert ny økonomidirektør i Scandlines

Pressemeddelelse   •   Nov 20, 2008 08:00 CET

Tage Reinert tiltræder i dag som økonomidirektør for Scandlines.

Tage Reinert er 51 år og har de seneste tre år boet i Bayern, hvor han har været økonomidirektør for MAN Diesel SE. Tage har i MAN Diesel SE haft til opgave at integrere de danske og de tyske aktiviteter. Tage er uddannet statsautoriseret revisor.

Direktionen i Scandlines vil fremover bestå af tre personer, Michael Hassing som koncernchef, John Steen- Mikkelsen som operativ direktør og Tage Reinert som økonomidirektør.

- Jeg ser frem til, at Tage kan bidrage til værdivæksten i Scandlines. Jeg er sikker på, at han med sine erfaringer, indsigt og energi vil være en dygtig 'change agent' og lede de nødvendige ændringer, der skal til, for at vi kan opnå de forbedringer, der kræves i det utrolig krævende marked, vi i befinder os i, udtaler koncernchef Michael F. Hassing.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument